15 Ağustos 2014

Flormar Jelly Look - Pale Eucalypt

Gunaydin! :)
Bugun 5 gundur tirnaklarimda olan Flormar'in yeni sayilan oje serisinden Jelly Look'un Pale Eucalypt rengini incelicez. Kaliciligini da test etmek icin 4-5 gun kadar beklemek istedim ve artik yorumlarimi yapabilirim.


Benim icin cok orjinal bi renk, en azindan baska bu renkte bi oje gormemistim. Zaten serideki diger renkler de alisilmisin disinda. En populer rengimiz; Salmon Pink cok soft bi mercan tonu. Sky Blue; yine soft bi goktuzu mavisi.. 

Pure Eycalypt isimli bu gri tonlu koyu yesil'in de durusunu ben cok begendim. Daha cok bi kış rengi ama ben siyah ojeyi bile yaz sicaginda surdugun icin, tirnaklarimda durusuna hemen alistim :)

Serinin yapisina gelelim artik; 
'Jelly Look' isminden de anlasilcagi uzere yapilari alistigimiz ojelere gore oldukca koyu, jel kivaminda. Bu yuzden surerken normalden daha cok emek istiyor. Ozellikle 2. Kati gecerken ojeyi homojen dagitmak epey zorluyor. 

Kaliciliklari, benim icin inanilmaz basariliydi. Dedigim gibi 5 gundur tirnaklarimda hatta dun de denize girdim. Ona ragmen bi gram bile soyulma yapmadilar. Yalniz belirtmek isterim ki ben  ojeyi hep 2 kat surup, uzerine de top coat uygularim. Bu sekilde olunca ben de diger ojelerden cok daha uzun sure dayandilar soyulmadan. Ama ben artik ayni renkten sıkıldığım için silicem :)


Ojenin fircasi genis fircalardan (Golden Rose Rich Color serisi gibi). Benim sevdigim firca tarzi bu sekilde cunku tirnak yapisina daha guzel oturdugunu dusunuyorum.

Kisaca, bu oje serisinin yapisini begenmesem de renk skalasinin guzelligi ve kaliciliklari icin diger renklerini de alabilirim..

Ojeyi 3.5 liraya Flormar magazalarinda bulabilirsiniz.

Son olarak bu ojeyi ilk surdugumde Instagram'da paylastigim resmi burda da paylasip bu yaziyi sonlandiriyorum :)


Hepinize mutlu cumalar&haftasonlari :)

2 yorum:

  1. renk cok güzel yaa,yüzüğüne de bayıldım acıkcası. Flormar fırca seklini değştirerek doğru bı adım atmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ediyorum :)
      Evet bu serinin fircalarini ben de gercekten cok sevdim, ince fircayla surmek zor oluyordu

      Sil