7 Ağustos 2014

Günün Ojesi - Kendi renginizi kendiniz yapın

Merhaba!
Haftasonuna doğru yavaştan yaklaşıyoruz, moraller yerindedir umarım :)
Instagram'dan takip edenler bilir dün ombre oje denemesinde bulunmuştum ama malesef pek başarılı olamadım... Ben de hemen o görüntüden kurtulup, yeni bir oje sürdüm :)


suluboya oje
Ombre denemem (FAİL)

Neyse yazının asıl konusuna gelelim,
Son zamanlarda bronzlaşmış kızlarımızda mat opak beyaz ojeyi çok beğeniyodum. Ama o görüntü, beyaz tende o kadar güzel durmuyor ne yazıkki, hem de kireç beyazı tırnak görüntüsüne kendi tırnaklarımda alışamadım. 

Ben de Flormar 310 numaralı kireç beyazı ojenin içine birkaç damla pembe oje damlatıp, daha sürülebilesi ve  doğal bir hale sokmak istedim. Sonucu çok beğendim sizinle de paylaşmak istedim :)


Ojenin normal görüntüsü;
(fotoğraf alıntıdır)


İçine çok az pembe oje katıp bolca çalkaladıktan sonra;
pudra pembe oje

beyaz oje

İki kat uygulanmış hali bu şekilde oldu. Beyazın o keskinliğini kırıp mat bir pudra pembesine döndü. Benim çok hoşuma gitti :)

Sizin de benim gibi bazı ojelerinize 'keşke daha açık olsaydı', 'Keşke daha mavimsi olsaydı' dediğinizi biliyorum. :) Ojelerinizi karıştırmaktan çekinmeyin. Tek dikkat etmeniz gereken aynı markalı ojeleri karıştırmanız. Marka değişince yapı da değişiyor çünkü. 

Hepinize mutlu günler :)



17 yorum:

  1. güzel olmuş bence mat beyazı ben de kullanamıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakisani da var ama kendi ellerimde ben de begenemiyorum mat beyazi:/ cok tesekkurler yorumun icin :)

      Sil
  2. bence ombre denemesi de hiç fena değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim, tam ombre olamadi ama degisik bisey oldu🙈

      Sil
  3. Bencede cok güzel oldu!

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
  4. Ojenin rengi çook tatlı bir pembe olmuş, ombre içinde bir öneride bulunayım kesinlikle kötü olmamış sadece geçiş çok keskin olmuş, pembeden koyu pembeye doğru geçişli olması daha iyi olur süngere sürdüğün renklerin orta kısmını biraz karıştır yada üç ton kullanarak dene. öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok tesekkur ederim guzel yorumun icin :) Sen soyleyince farkettim ben sungerde renkleri pek karistirmadim iki tane rengi alt alta surdum sadece. Bi dahakine oyle denicem :*

      Sil
  5. Ben de beyaz ojeyi esmer tene hiç yakıştırmıyorum :/ Pembenin rengine bayıldım, bunu kesinlikle denemem lazım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya yakisan yakistiriyo da ben kendi ellerimde o keskin goruntuye alisamadim :/ kesin dene sen de bunu :)

      Sil
  6. pembeeeee pembeeeee bayıldım ona bayıldımmmm (: hemen alıp denemeli harikaaa (:

    bende beklerim sayfama (: http://misstuti.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmene cok sevindim :)
      Kesinlikle dene, hatta boyle mat beyaz ojenin icine istedigin rengi azicik karistirip, istedigin soft pastel renkleri elde edebilirsiin :)

      Sil
  7. Merhaba Sizin bu bebek pembesi rengi Flormar da süper shine 29 numaraydı fakat üretimden kalktı. O rengi bulamaya çalışırken 20 tane pembe oje almışımdır ama yine de o pembeye ulaşamadım. Google da aratırken sizin blog unuza ulaştım. Tamam o ojeyi sürmüş dedim.bBir baktım ki 2 ojeyı karıştırmışsınız. Bende 2 farklı rengi üst üste sürererk o renge ulaşmaya çalışıyordum fakat olmuyordu. Bu fikrinizi görünce çok sevindim. Çok Teşekkürler.
    SİZE BİR SORUM OLACAK BEYAZIN İÇİNE KOYDUĞUNUZ PEMBE OJENİN NUMARASI KAÇ ACABA ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, begenmenize cok sevindim :) Pembe ojenin numarasını ne yazıkki hatırlamıyorum, yazıyı da 2 yıl once yazmısım zaten :) ama beyaz ojenin içine zaten azıcık karıştırdıgımız için her türlü bebe pembesi rengi oluşuyor. Heralde 20x beyaza, 1x pemb katmısımdır. Bir de karışımın içine 3-4 damla aseton damlatırsanız ojeleri inceltip daha güzel karıştırıyo, denemenizi tavsiye ederim.

      Sil