10 Ağustos 2014

Maybelline Color Tattoo - Permanent Taupe

Mutlu pazarlarr! :)
Bugün inceleme altına alcağımız ürün Maybelline'in Color Tattoo krem farlarından Permanent Taupe rengi. Aynı serideki On and On Bronze ve Pink Gold'un biraz gölgesinde kalmış bir renk ama kendi adıma onlardan daha çok sevip kullanıyorum. Hatta sıklıkla kullandığım bu ürüne şu ana kadar nasıl blogumda yer vermedim anlamadım. Daha fazla uzatmadan incelemeye geçebiliriz. :)


color tattoo permanent taupe

maybelline permanent taupe
Ürün, çok kullanışlı cam bir kapta geliyor. Kabın ağzı farı parmakla almaya müsait Ki ben krem farları en çok parmakla uygulamayı seviyorum.
Adından da anlaşıldığı üzere tam bir taupe rengi yani gri-kahve karışımı oldukça soğuk bir renk. (Griliği görüldüğü gibi daha ağır basıyor.)


maybelline krem far
Swatchlanmış hali de bu şekilde. Krem far şeklide olduğu için pigmentasyon çok kuvvetli. 
İsmindeki 'tattoo' kelimesinin hakkını da çok iyi veriyor. Sürdükten 15-20 saniye sonra kuruyup, oraya yapışıyor resmen. Gün boyu da çıkmıyor. Bu yüzden sürdükten sonra dağıtma yapıcaksanız çabuk hareket etmenizde fayda var. Kuruyunca oynatamıyosunuz çünkü.


Şimdi benim bu ürünü en çok nasıl kullandığıma gelelim. :)
permanent taupe
Bu krem far, mükemmel bir koyu far bazı!
Üzerine sürdüğünüz farın hem pigmentasyonunu hem kalıcılığını arttırıyor. 
Fotoğrafta da bu bariz bi şekilde ortada :) En üstteki swatch Permanent Taupe'a ait. 2. sırada iste Mac'in Embark isimli kahve farının direk uygulanmış halini görebilirsiniz. Alt kısımdaki swatch ise Permanent Taupe üzerine Embark'ın uygulanmış hali. Gördüğünüz gibi pigmentasyonu inanılmaz arttırıyor :)

Koyu gece makyajlarını ilk yapıldığı hali ile 3-4 saat sonraki hali genelde bir olmuyor. İlk hali simsiyah olan br makyaj ilerleyen saatlerde gri, koyu zümrüt yeşili diye sürdüğünüz far soluk yeşile dönüşebiliyor :/ Permanent Taupe'u baz olarak kullandığımda ise böyle bi sorunla karşılaşmıyorum.


maybelline color tattoo
Burda da son iki fardaki farkı görebilirsiniz. Kısaca Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe benim için fardan çok bir baz :)



color tattoo taupe

He, Bayan Bakımlı bu ürün tek başına far olarak nasıl duruyor derseniz, buyrun :)
Ben pek kendime bu tonları yakıştırmıyorum, yorgun gösteriyor açıkçası. Ama daha sicak tonlu kahvelerle dağıtınca güzel oluyor.

***Güncelleme
Ürünü kaş doldurmak için de denedim çok övülünce, benim kaşlarıma bir tık koyu ve gri kaldı ama yine de rahatsız edici bir görüntü olmadı. Ayrıca inanılmaz kalıcı, tüm gün yerinden milim oynamadı kaşlarımda. (Kaş veya acılı bir eyeliner fırçasını ürüne hafifce batırdım, fazlalığını peçeteye dokundurdum ve kaşlarıma öyle uyguladım.)
Üstteki fotoğraf kaşlarımın bir şey uygulanmamış kendi hali, alttaki de Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe ile doldurulmuş hali. 

*Ürünü Gratis ve Watsonslarda hatırladığım kadarıyla 20 tl'ye bulabilirsiniz. (İndirimle 12 tl gibi rakamlara da düşüyor.)

Umarım faydalı bi yazı olmuştur, hepinize sevdiklerinizle mutlu haftasonları!

9 yorum:

  1. Farin rengi güzelmiş, embark ile de çok yakistirdim nedense rastlamamisim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :)
      Evet genelde color tattoolardan simli olanlar tercih ediliyor cunku kutuda bakinca bu rengi neyle kullanicagini bilemiyo kimse. Ben de tereddutle almistim ama iyiki almisim diyorum simdi :)

      Sil
  2. Bence tek başına da çok güzel durmuş. Ben bu rengi neyle nasıl kombinlerim bilemediğim için on and on bronze u almıştım çok severek kullanıyorum=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acikcasi tek basina neyle kombinlerim ben de bilemiyorum, renk olarak bi tek kahveyle uyuyo onda da dedigim gibi beni yorgun ve yasli gosteriyo :/ On and On Bronze'un rengini ben de cook seviyorum, sur cik bi urun :)

      Sil
  3. Sonbahar icin mükemmel bir ton =)

    www.missyworld.com

    YanıtlaSil
  4. Benim ilk color tattoo farım:) açık ten limisin? Bende bu renkleri açık tenli olduğumdan kendime yakıştırmıyorum, ama yine de çok beğeniyorum:) ve gold pink de aklımda almak için, kaş doldurmada denemedim ama deniceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet beyaz tenliyim bence de o yuzden cunku rengin kahveligi gozumde belli olmuyo daha cok gri duruyo ondan heralde :) Ama baska alan da kullaniyorum o da yeter :)

      Sil
  5. ya ben bu farı aldım ama hiç dağıtamıyorum gözüme. parça parça oluyo dağılmıyo. benimki bozukmu acaba

    YanıtlaSil
  6. bu seriyi çok seviyorum hem çok kalıcılar hem de gözde çok kolay dağılıyorlar :) benim favorim on and on bronze rengi :)

    YanıtlaSil