27 Eylül 2014

Gratis bayram indirimi alışverişim & The Balm Nude Dude Swatchları

Merhaba! :)
Bugün 25-28 Eylül tarihleri arasında devam eden Gratis bayram indiriminden neler aldıklarımı paylaşıcam. Hala haberi olmayanlar için; Gratislerde The Balm, Max Factor, Loreal, Neutrogena, Diadermine markalarında %50, Maybelline, Nivea, Garnier, tüm saç boyalarında, pedlerde %40 ve saç ürünlerinde %30-40 arası değişen bir indirim var. Gratisin en güzel indirimleri bayram indirimi olduğundan kaçırmamanızı öneririm. :)


Sırayla aldığım ürünler ve fiyatlarından bahsetmek istiyorum;

The Balm Nude Dude Palet: Nude Tude'u mağazada defalarca parmaklamama rağmen almaya elim gitmemişti. Çünkü gerçekten çok fazla simli farlar oluşuyodu. Ayrıca hiç kullanmicağım bir sürü renk vardı içinde (Sarı, bol simli gümüşler vb). Bir de benim koskoca paledi alabilmem için göz makyajımın tamamını o paletteki renklerde tamamlayabilmem lazım. Nude Tude'da mat ten rengi baz renkleri yoktu, dağıtma rengi olarak birtek sütlü kahve vardı. Kısacası benim için tüm bu eksiklerin giderildiği Nude Dude paleti görünce sevindim. :) - (Post'un sonunda paletteki farların swatchları yer alıyo.)
Fiyat: %50 indirimle birlikte 29.90 tl.

The Balm Crease Love Happiness Fırçası: Çift taraflı bi far karıştırma fırçası. Denemek istedim hazır indirimdeyken. Aslında Eklips'ın far fırçası alma niyetindeydim ondan da çok memnunum. Ama zaten 5 tl'lik fırça %20 indirime girdi mi baya kapılmnış heralde hiç bir yerde yoktu İstanbul'da. :)
Fiyat: 15 tl

Maybelline Rocket Maskara: Maskaralarımın bitip kurumasına çok az kaldığı için maskara arayışına girmiştim. Rocket maskara da bloglarda oldukça övülen bi maskara olunca şans vermek istedim.
Fiyat: 12.5 tl (Maybelline maskarlarda nedense çok fiyat şişirme yapılıyo. Normalde zaten 16 tl gibi bir fiyatı vardı ama indirim dönemlerinde artıyo ne hikmetse)

Loreal Teloscopic Maskara: Aslında ilk hedefim çok sevdiğim ve benim düşük kirpiklerime iyi gelen 4D Lash Architect Maskarayı almaktı ama o da stok dışıydı malesef. Ben de Teloscopic'i denemek istedim.
Fiyat: 23.5 tl

Garnier Makyaj Temizleme Suyu: Severek kullandığım bi üründü. Tamamen ihtiyaçtan diğeri bitince alındı :)

Nivea T Bölgesi Temizleyici Bantlar: Bu da ihtiyaçtan alındı. Özellikle burnumdaki siyah noktaları çekip temizlemede gayet başarılı buluyorum. Ama indirim zamanları dışında almıyorum çünkü içinden çok az bant çıkmasına rağmen 20 küsür bir fiyatı var.
Fiyat: %40 indirimle 11.90 tl

Neutrogena Gözenekli ve yağlamaya meyilli ciltler için temizleme jeli: Tamamen uygun fiyatına tav olunup alındı. :) Cilt tipim de belirtilene uygun olduğu için denemek istedim.
Fiyat: 4,90 tl. (Aynı ürünü Watsons indiriminde 9.90'tl ye gördüm.)

Loreal Elseve Extraordinary Oil: Şu ana kadar Gratis, Watsons vb yerlerden aldığım hiç bir saç yağından, yumuşatıcı spreylerden çok memnun kalmadım. Hep söylediğim gibi aktarlardan aldığım Badem yağı ve Susam yağı karışımını uygularım ve çok memnunum. Ama Elseve'in bu saç yağı çook fazla övülünce merakıma karşı koyamadım açıkçası.
Fiyat: 15 tl. (Değişik bir şekilde bu ürünün kırmızı kapaklı yani boyalı saçlar için olanı %50 indirimdeyken bu üründe indirim yoktu:/ )

Orkid Platinium: İndirim stoğu :)
Fiyat: 5.5 tl

Benri Disk Pamuk: Elimdekiler bitmişti, ihtiyaçtan alındı. İndirim yoktu diye hatırlıyorum. 
Fiyat: 2 tl

Rexona Deodorant: Bu pudrasız olanı. Pudralısı gerçekten çok iz bırakıp, pul pul dökülüyo. Pudrasızından ben çok memnunum, koku olarak en kalıcı bence bu.
Fiyat: 6 tl

Alix Avien Eyeliner Pen: Birtek bu ürünü Watsons'tan aldım. Watsons indirimini hiç beğenmedim zaten. Rimmel London'ın indirimsiz olduğu bi indirim kampanyasını saymıyorum bile... Alix Avienin bu eyelinerı da kolay sürümüyle çok meşhur. Almak için açıkçası indirimi bekliyodum ama olmayınca dayanamayıp attım sepete.
Fiyat: 18.5 tl



 Şimdi The Balm'ın güzel palati Nude Dude'a bakabiliriz. :)

the balm nude dude swatches

the balm nude dude swatches
(Fotoğraflara tıklayarak daha net görebilirsiniz.)

İnceleme yazısı tabiki yapmıcam, daha dün aldım. Kalıcılığı, tozutması, dökülmsi vb gibi konuları daha bilmiyorum. Ama swatchlayarak renkler hakkında bilgi verebilirim bence. Hem almak isteyenlere yardımcı olur. :)

Fotoğrafta üst sıra bazsız, alt sıra baz üstüne uygulanmış hali. Bence koyu renklerde baz gerçekten fark yaratırken, açık renklerde pek bir renk-duruş değişimi yapmıyor. 

Palette üst sıradaki ilk renk (Fearless) inanılmaz kremsi mat bir krem rengi. Gerçekten pudra değil  krem olmasından süpheleniyorum :) Göz kapağının hepsine baz reng olarak uygulayacağımdan ilk sırada bitçeği kesin...

Üst sırada soldan 2., alt sırada soldan 4. renkler Flawless ve Feisty çok güzel blending renkleri.
Flawless kapta sıradan bi sütlü kahve gibi dursa da biraz taupe'luk var içinde. Feisty ise kahve tonlu bi gül kurusu. 

Palette alt sıra 3. renk yani Fit rengi yine ters köşe yapıyor. Kabında bronz gibi dursa da daha çok bi rose-gold rengi bana göre :) Simli sevmeyen beni bile kendine hayran bıraktı.

Fabulous (palette alt sıra ilk renk) aydınlatma için birebir. Altın ışıltılar içeriyor ve göz pınarında gerçekten çok güzel duruyor. Ayrıca dayanamayıp elmacık kemiklerimin üzerinde de aydınlatıcı olarak denedim ve çok beğendim tavsiye ederim. :)

Gelelim benim için tek olumsuz özelliğe. Bence paletteki koyu renkler açık renkler gibi güzel renk vermiyor. Hatta palette üst sırada sağdan 2. renk Friendly ve alt sıra sağdan ilk renk Fine'ın gerçekten pigment sorunu var. Kaptaki rengi 2-3 kat uygulayarak elde ediyosunuz. Far bazı da şart yani. 

Sonuç: Evet 2-3 rengin swatchlarını çok beğenmesem de bence 30 tl gibi bir fiyata harika 12 renk elde ediyosunuz. İçinde mat renklere yer verilmesiye hem sade gündüz makyajlarına hem o güzel metalik ışıltılı farlara gece makyajlarına açık bi renk. Aldıpıma pişman değilim. :)

Umarım yararlı bir post olmuştur. Hepinize iyi haftasonları! :)

8 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini. Gratis olmayan bir yerde yasamayi hic özlememisim boyle yazilari gördükce üzülüyorum :( Bende yilbasi indiriminde Nude tude'u almistim ama dedigin gibi o sarilari beyazlari ellemedim bile. Geri kalan renklerin cogu kurcalanmis sekilde hehe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler :) Evet ben de kendimi tanidigimdan Tude'dakj o renkleri kullanmicagimi biliyodum o yuzden bu palet daha uygun oldu bana :)

      Sil
  2. Watsons indirimi cidden çok manasız olmuş girmedim bile çoğu yerde(her avm ye gitmiş bulunuyorum:/)
    Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan. The balm ın göz fırçalarını ben severek kullanıyorum. Telescopic rimeli de çok merak ediyordum özellikle kısa kirpiklilerin çoğu bayılıyor. Platiniumlarda indrim olduğunu bilmiyoduum ben de alayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sesimizi duymus watsons galiba :) telescopic'in etkisini cok sevdim benim dusuk kirpiklerime bile hacim verdi. Ama kullanan bi kac kisi kirpik doktugunu soyledi ondan elim gitmiyo acikcasi pek :/

      Sil
  3. güle güle kullan hepsi harika, nude dude paleti almayan yok galiba :)

    YanıtlaSil