3 Eylül 2014

Oje Dosyası

Merhaba :)
Bu sabah Instagram için yaz/kış ojeleri şeklinde fotoğraf çekmişken, bu ojelerin her birinin tırnaklarımda duruşlarını da blogumda paylaşıyım dedim :)
Ojeleri renklerine göre İlkbahar/Yaz ve Sonbahar/Kış şeklinde ayırdım ama ben mevsime bakmadan oje süren biriyim yani kendinizi sınırlamanıza gerek yok..

Yaz ojelerinden başlayalım..
yaz ojeleri



 Soldan sağa doğru kısa kısa yorum yaparak gidelim bakalım;
                                       
Rimmel London 60 Seconds - Alaska: Bu ojeyi farklı kılan özellik, tırnakları french manikürlüymüş gibi göstermesi. Tırnak ucunun beyazlığını öne çıkarıyo ve elleri çok bakımlı gösteriyo. Fakat biraz çizgilenme sorunu yok diyemem. Yine de rengin duruşu için göz yumuyorum.


Pastel Nude Bride: Seride beni en çok çeken renkler pembe alt tonlu nudelar Bride ve Princess renkleri oldu. Çünkü sarı alt tonlu nude ojeler genelde tırnakları sarı gösteriyo -bana göre-. Sürümü gayet kolay ama kalıcılık ortalama.(2-3 gün sonra uçlardan sıyrılmalar başlıyo)



NYC - Lavander Cupcake: Bu ojeyi paylaşmaktan sıkılmadın mı bayan bakımlı diceksiniz biliyorum :) Ama gerçekten çok sevdiğim bi renk oldu bu yaz bu oje. Çok renkli ojelerden hep kaçmış biri olarak benim kullanabilceğim bir pembe oldu. Bir diğer güzel özelliği de inanılmaz kalıcı olması. Abartmadan söylüyorum benim tırnaklarımda 5 gün duruyo. (2 kat uygulama + top coat)



Golden Rose Rich Color - 05: Kesinlikle favori rengim. :) 2-3 ojede bir sıkılmadan sürdüğüm tek renk. Yapısını ve fırçasını da çok seviyorum.



Sıra kış renklerinde :)
kış ojeleri


Pastel 07: En sevdiğim bordo. Kaç kutu bitirdiğimi saymayı bıraktım artık :) Benim gibi kırmızı ojeleri de değil de koyu bordoları hatta şarap renklerini seviyosanız bi denemenizi tavsiye ederim. Fakat ne yazıkki bekledikçe ağdalaşma yapan bir oje.



Flormar 433: Kıyafetimi makyajımı sade tutup bir aksesuar ya da ojeyle patlatmak istediğiniz kombinler vardır ya heh işte bu oje benim için öyle birşey. Çok gösterişli bi elektrik mavisi.



Flormar 427: Tam bir taupe rengi. Neden bilmiyorum ama bu ojenin duruşunu tırnaklarıma çok yakıştırıyorum. Çok bi özelliği olmayan bir oje; kalıcılık orta, yapı orta fakat renk çok çekiyo beni işte :)



Flormar Jelly Look: Instagram'da da ilk izlenimlerimi paylaştığım gibi yapı olarak baya yoğun kıvamda. Sürerken ekstra bi emek göstermek gerekiyo ama renk çok orjinal ve güzel. Kalıcılık da gayet yüksek. Tavsiye edilir. :)

Olabildiğince kısa tutmaya çalıştım, umarım kimseyi baymamışımdır. :)
Tüm ojeler 2 ile 5 lira arasında olup, Gratis, Watsons ve Flormarlarda bulabilceğiniz ojelerdir.

16 yorum:

  1. Güzel renkler sectin ve hepsi sonbahar ve kis icin cok uygun =)

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
  2. 05 çook severek kullanıyorum :) güle güle sürüştür.

    YanıtlaSil
  3. harika renkler özellikle pastelin bordosu müthiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mii:) Ben de ondan baska bordo kullanmam

      Sil
  4. ojeler çok güzel,jelly look favorim, bazen oje standlarında tümüne sahip olmak istiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahha aynen o Flormar oje standini eve tasimak istiyorum oyle siralanmis sekilde :D

      Sil
  5. Yine çok güzel bir yazı olmuş sanırım golden rose rich color 05'i bana aldıracaksın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hii hala almadin mi o kadar yazdim her yerde :D

      Sil
  6. Oyhh hepsi birbirinden güzel. Bride ı da mı alsam yaa çok güzel durmuuş!

    YanıtlaSil
  7. Rimmel Alaska ve NYX Lavender Cupcake'i aklıma soktun, özellikle Alaska'ya bayıldım tırnaklarında harika durmuş <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kafayla yazmışsam NYC :D

      Sil
    2. Haha anladim ben seni rahat ol :D Kap valla Lavender Cupcake cok hos bi lila ki ben oyle pembeleri sevmem oje olarak ona ragmen begeniyorum

      Sil
  8. Çok güzel bir yazı, çok uğraşmıssın emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil