1 Eylül 2014

Revlon Colorburst Matte Balm - Sultry

Günaydın!
Sonbaharın ilk günü geldi çattı sonunda, bir yandan okul başlıyor diye geriliyorum bir yandan sicaklardan sıkıldığım için seviniyorum :) Hem koyu makyajları da özlediğimi saklayamicam..

Bugün yaz-kış dinlemeden kullanılabilecek hem doğal hem gösterişli durabilcek bir ruju incelicez; Revlon'un Colorburst Matte Balmlarından Sultry rengi. Daha önce Instagram'da paylaştığım fotoğraflarda çok sorulunca bir inceleme yazısını hakkettiğini düşündüm. :)



revlon sultry
 Ürün, kalem ruj şeklinde. Kullanımı gerçekten çok pratik oluyo bu tarz ürünlerin, asansörlü kabı sayesinde kolayca kullanabiliyosunuz. Ayrıca dudak kalemi de gerektirmiyo uçları ince olduğu için. 
Revlon'un bu görünümde bir sürü çeşit ruju var; Just Bitten Kissable, Color Burst Lacquer Balms... Bu ürünleri de denesem de 'lip balm' kıvamında olmalarından dolayı beni çekmediler. Beni artık tanıdıysanız mat serinin ilgimi çekiceğini anlamışsınızdır zaten. :)

Bu mat kalem rujlar kesinlikle benim kullandığım en kremsi mat rujlar. Asla ve asla dudak kurutmuyolar. İlk sürüldükleri andaki kremsiliklerini de 3-4 saat koruyabiliyolar.



revlon colorburst matte balm sultry
Benim bayılarak kullandığım rengin swatchlanmış hali bu şekilde. Rengi tanımlamak bana çok zor geldi açıkçası. Koyu bir pembe ama asla çiğ durmuyo. Açık bordoya kaçıyo bile diyebilirim.

Kremsi yapısı burda bile belli olmuş zaten. Rengini tek seferde veriyor, çok opak. 



revlon sultry
Dudağımda duruşu da bu şekilde. Bu görüntüyü 2 katta aldım. Gerçekten hem bu kadar mat, hem bu kadar kremsi, hem bu kadar kalıcı bir ruj kullanmamıştım daha önce.
Benim gibi mat ruj aşıklarına kesinlikle tavsiye ederim :)

Bu arada rujun kokusu naneli. Beni rahatsız etmiyor hatta bunu suni meyve ve parfüm kokularına tercih ediyorum ama koku duyarlılığı olanlar için uyarmak istedim.

Şimdi rujla ilgili tek soruna gelelim; ne yazıkki bildiğiniz gibi ülkemizde Revlon markası hala yok. Yani bu ruja ancak yurtdışı alışverişinizde ya da Instagram'daki makyaj malzemeleri satan hesaplar aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

*Ben ruju 5 Pound'a yani 18 lira gibi bir ücrete almıştım. 

6 yorum:

  1. Çok güzeeeeeeeeel! Mat bi ruju bayılarak kullancaksam o kesinlikle bu tarz bi ürün olur sanırsam. İnşallah Revlon gelir:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim mat sevmeyenlere bile sevdirir bu ruj. Umarim gelir bi an once

      Sil
  2. Kokusu beni biraz sinir ediyordu ama artık alıştım, bu renk kesinlikle favorim <3 Sultry kesinlikle favorim ama Standout ve Striking renklerini de çok seviyorum ^^ (ve okul açılıyor çok mutsuzum :'()

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o mentollu hissi sevmeyen cok ondan yazida da belirtiyim dedim. Striklingi sonra internette gordum de pisman oldum o da cok guzelmis keske alsaymisim:/

      Sil
  3. Mentol kokulu bi ruj fikri çok enteresan:) pek alisilagelmis değil; ama bitişi ve rengi gerçekten güzelmiş .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de lipbalm disi bi dudak urununde ilk kez goruyorum nane kokusunu :) tesekkurler..

      Sil