12 Ekim 2014

Diadermine Parlamayı Gideren Nemlendirici

Günaydın, hepinize mutlu pazarlar!

 Diadermine'in  Parlamayı Gideren Nemlendirici Günlük Bakım Krem'inin normal ve karma ciltler için olanını inceleme zamanı artık geldi. 1 ayı aşkın bir süredir kullanıyorum, olumlu olumsuz yorumlarımı artık paylaşabilirim sizinle. 

 Ayrıca, bu nemlendirici bana Instagram'daki bir etkinlikteki eşim @madameruj Selin'in hediyesidir. Teşekkür ediyorum tekrardan :)



Yağlı cilde sahip biri olarak nemlendirici işi çok dert benim için. Yağ bazlı, yoğun nemlendirici kullandım mı ya fondoten hoop cildimden akıveriyor, ya da 1 saat içinde tüm cildim ışıl ışıl oluyor. Bu yüzden şu ana kadar hep su bazlı nemlendirici kullanmaya özen gösterdim. Diadermine de aynı şekilde su bazlı bir ürün. 

Normal ve Karma ciltlere özel olduğu için vaatleri de şu şekilde;
* İçeriğindeki dengeleyici kompleks cildin yağlı kısımlarındaki parlamayı gidererek cilde doğal dengesini geri kazandırır.
* E vitamini içeren hafif ve hızlı emilen formulu sayesinde cilde derinlemesine nüfuz ederek cildin nem oranını arttırır. İlk kullanımdan itibaren cildin üst katmanlarını nemlendirir.
* İçindeki UVA/UVB filtreleri sayesinde cildinizi erken yaşlanmanın başlıca nedenlerinden olan güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.



Benim yorumlarıma geçersek,
* Cilde sürüldüğünde yağ değil nem verdiğini hissediyorsunuz. Su bazlı olması sayesinde doğru uygulamada ben de ekstra bi yağlanma yapmadı.
* Doğru uygulamadan kastım da şu ki bu ürünü kullanırken farkettiğim en önemli özellikle yoğun uygulamaya gelmemesi. Tüm cildime bir parmak darbesi kadar krem fazlasıyla yeterli oluyor. Birkaç kere aceleyle bol bol uygulamam sonucu farkettimki ürün biraz zor emiliyor, emilemeyince de üzerine uyguladığınız fondotenle birlikte kusma yapıyor. Bu yüzden ürünü gerçekten azıcık alıp tüm cildime yedirdiğimde istediğim etkiyi yakalayabiliyorum.
* İçinde güneş koruma faktörü içermesi hem avantaj hem dezevantaj oluyor benim için. Günlük kullanımda cildimi tek başına koruyor, ekstra bir güneş koruyucu sürmem gerekmiyor evet. Ama gece makyaj yapmam gerektiğinde, fotoğraf çekilceğim zamanlarda  bu kremi kullanmıyorum ki fotoğrafın hayaleti olmiyim...
* Kremin içeriği ne yazıkki çok kötü. Paraben, alkol, talc hepsi yer alıyor.
* Yoğun bir kokusu var. Arko Nem'in tipik el kreminin kokusu gibi geldi bana. Açıkcası yüzüme uygularken rahatsız ediyor biraz daha hafif olmasını tercih ederdim. 



Yapı olarak oldukça yoğun kıvamlı öyle su bazlı diğer hafif akışkan nemlendiriciler gibi değil. Genelde tüm cildime fotoğraftakinden bile az miktarda ürün uyguluyorum. Üstte açıkladığım gibi o şekilde daha güzel uyum sağlıyor cildimle.
Makyaj öncesi kullanacağım zamanlarda muhakkak uyguladıktan sonra 10 dk bekliyorum ten makyajımı yapmak için. 

Diadermin Krem'in bendeki 'normal ve karma ciltler' için olanı dışında 4 farklı çeşidi daha bulunuyor. 
Kuru ve hassas ciltler
Yaşlanma karşıtı
Olgun ciltler
Çok olgun ciltler

Kremler 50 ml. olduğu için uzun süre yeticeğini düşünüyorum.
*Ürünün fiyatı normalde 20-25 tl sanırım ama sıkça indirime girip, kampanya da olan bir ürün. Özellikle Migroslarda yarı fiyatına görüyorum.
(Gratis, Watsons ve Migroslarda satılıyor.) 

7 yorum:

  1. Uzun zamandır almayı düşünüyordum ancak fiyat konusu kafamı kurcalıyor. Hele migros fiyatı insani acaba zarar verir mi diye düşündürüyor. Memnun musunuz üründen?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafifce uyguladigimda evet memnunum, yagli bi yapisi yok bu yuzden daha kolay emiliyo. Ben yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum cildimde herhangi tahris ve sivilcelenmeye yol acmadi. Endisenizi anliyorum yalniz yazida da belirttigim gibi icerik olarak cok kirli bi urun o yuzden her ciltte ayni tepkiyi mi verir garanti veremiyorum malesef :/

      Sil
  2. canım bende ikinci kutumu kullanıyorum suanda gerçekten bende yağlı bir cilde sahibim diadermin nin en beğendiğim ürünü diyebilirim ben memnun kaldım :))

    YanıtlaSil
  3. Fiyatı ne kadar acaba eşime söylimde alsın

    YanıtlaSil
  4. Kayınvalidem almış memnun kaldı

    YanıtlaSil
  5. 17 yasimdayim.kullanmam uygun olursa mu her gun devil belki am a bb kremon altina fln surmem gerekiyo bb kreminden memnun kaldigim icon aldim sizce ne yapmaliyim

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil