26 Ekim 2014

Essence Blush Up! Allık

Günaydın hepinize mutlu pazarlar!
Şu aralar vize dönemimin de başlamasıyla blogla pek ilgilenemedim ama önceden fotoğraflayabildiğim, uzun bi süredir de kullandığım bu allığın incelemesini bloga girmeden duramadım :)


Essence'in Blush Up! allığı alıştığımız allıkların dışında renkler arası ombre geçişlere sahip bir allık. Çok güzel düşünülmüş, çünkü bu sayede bir allıkla birkaç farklı renk elde edebiliyorsunuz. Bendeki 10 Heat Wave olarak geçiyor. Bir de aynı allığın açık pembeden koyu pembeye doğru geçtiği bir çeşidi var.



Heat Wave'in renkleri, turuncudan, coral pembeye, son olarak da barbie pembeye geçiyor. Yani bir nevi 3 farklı tonda allığınız olmuş oluyor. Geçelim yorumlarıma;

* Canlı renkler söz konusu olunca çok pigmentasyondan her zaman korkmuşumdur. Bu allık tam ayarında kalmış bi seviyede renk veriyor. Orta pigmentasyon diyelim. Ne rengi almak için fırçayı deli gibi allıkta gezdirmeye gerek var ne de fırçadan fazlalığı atıp başka yerlerde rengi azaltmaya. 

* Tamamen mat yapida bi allik, isilti sim vs barindirmiyor. Isteyen ustune aydinlatici uygulayarak o goruntuyu de elde edebilir tabi. 

* Yumuşak kıllı bir fırçayla alındığında nerdeyse hiç tozutmuyor. 

* Kalıcılığı benim beklentimin üstünde oldu. Günün yarısına kadar idare etti diyebilirim. (4-5 saat). Sonrasında bi kere tazelenme şart. 

* Ambalajı gayet sıkı kapaklı, makyaj çantasında taşımaya müsait.

* Fiyatı çok uygun, 10-12 tl gibi bi rakama almıştım.

* Biraz zor bulunan bi ürün. Gratis'in çoğu şubesinde kalmamış oluyor. Aramayı bırakıp pes ettiğim bir anda karşıma çıkmıştı. 



Allığın sol, orta, sağ kısımlarını ayrı ayrı parmaklayınca ortaya bu swatchlar çıkıyor. Açıkça söylemek gerekirse aldığımdan beri çoğunlukla ortadaki rengi kullanıyorum. Çok güzel bi coral-pembe hatta mercana yakın bir renk çıkıyor ortaya. 



Ortadaki kısımdan hafifçe alıp yanaklarıma uyguladığımda da bu görüntü oluşuyor. Bence çok daoğal ve ayarında bir renk. Ve çoğu makyaja uyumlu bi ton.

Kısaca, fiyatının çok üstünde bir performansı olan bir allık. Bulduğunuz yerde kapın derim. :)

*Ürünü Gratislerde 10-12 tl gibi bir fiyata bulabilirsiniz.



10 yorum:

  1. Çok şahane duruyor allık yüzde bence,tam istediğim gibi.Çok fazla renk veren, kalıp gibi duran allıklardan hoşlanmıyorum. Bunun renklerine de bayıldım . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de durusunu cok ayarinda buldum :) Begenmene cok sevindim, sen de bulursan kacirma! :)

      Sil
  2. Cok seker görünüyor! Ben Benefit Coralistaya cok benzetmistim swatchladigimda ondan almadim zaten evde var diye, hatta en soldaki renkte bana biraz Mac Peaches rengini hatirlatti. Genelde Essence´in alliklari cok iyi diyorlar zaten, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortadaki renk dedigin gibi Coralista'ya cok benziyo gercekten, onun mat hali diyelim. Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin :)

      Sil
  3. Renkler çok cici çok canlı.
    Ben bayadır allık kullanmadığım için görünce içim gitti.
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :)
      Neden allik kullanmiyosun canim bildigim kadariyla sen de beyaz tenlisin? Alliksiz yuzumu cok soluk hissediyorum ben artik :/

      Sil
  4. Bende gecen gün onun önünde durmustum ve düsündüm. Alsam mi almasam mi ve tabikide almadim. Ama sana da harika yakisiyor belki haftaya yine giderim ve alirim kendime =)

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim! Bence kesinlikle sen de sans vermelisin, 1 allik niyetine 3 renk :)

      Sil
  5. Drugstore deyip geçmemek lazımmış,senn gibi ortadaki rengi begendim uyumlu bi ruj oldugunda da makyaj tamamdır, iyi günlerde kullan cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen oyle canim fiyatinin cok ustunde bi performansi var. Bulursan denemeni tavsiye ederim :)

      Sil