15 Kasım 2014

Illamasqua Krem Allık - Rude

Merhaba!
Bugünün inceleme ürünü Illamasqua'ın meşhur krem allıklarından Rude rengi olucak. Krem allık denilince ilk akla gelen markalardandır Illamasqua. Ve gerçekten doldurma bi övgü değilmiş bu, harikalar :)


Basit ama sade bir ambalajı var, oldukça asil duruyor bence. Rude rengi de tam olarak bir şeftali rengi. (Fotoğrafta daha pembe alt tonlu çıkmış, ama swatchlarda görceğiniz gibi baya sicak alt tonlu bir şeftali bana göre.)

Sim içermiyor, ama jel-krem yapısı sayesinde uygulandığında mat değil de hafif parlak bir görünüm sağlıyor.  
Oldukça pigmentli, azıcık ürün gayet yeterli oluyor. 
Yağlı ciltli olduğum için, tüm krem allıklarda olduğu gibi bunda da üzerinden transparan bir pudrayla hafifçe geçiyorum. Bu şekilde gün boyu cildimde kalıyor. 



Rengini iyi göstermek adına alta yoğun uygulanmış halini, üste de dağıtılmış halini uyguladım. 



Cildimde duruşu da bu şekilde. Bahsettiğim hafif parlaklığı burdan da görebilirsiniz. :)

Peki ben nasıl uyguluyorum?
Real Techniques Stippling Brush, Expert Face Brush ya da elimle uyguluyorum. Aslında ürünü az alma bakımından Stippling en iyisi ama sanki onunla cildime yediremiyormusum gibi geliyor. O yuzden Expert Face veya Buffing tarzi fırçalarla cildime yedirmeyi tercih ediyorum sonunda. Böylece yağlı cildimden kayıp akıp gitçekmiş hissinden kurtuluyorum. 


Çoğu güzel ürün gibi Illamasqua markası da ülkemizde yok. Çevrenizde İngiltere'ye giden birileri varsa sipraiş edebilirsiniz. Assos'un sitesinde de mevcut fakat gümrük problemi yaşatır mı emin olamıyorum. Daha önce Asos'tan makyaj malzemesi alanlar yorum olrak bırakırsa sevinirim.

Ürünün fiyatı: 20-25 pound arası değişiyor. 

Umarım yararlı bi post olmuştur, hepinize iyi haftasonları!  


14 yorum:

  1. Rengi çok güzelmiş. Cesaretlenipte krem allık daha hiç kullanmadım. Aslında daha pratik gibi görünüyor ama bir türlü deneyemedim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cildim yagli diye uzak duruyodum hep ama sonra Bourjois'inkini denedim ve baya sevdim, sonra bunu da deneyince krem alliklardan vazgecemez oldum :) tavsiye ederim yani, uzerine ayni tonlarda bi toz allik ya da transparan pudra ile sabitleyince normal alliktan daha cok bile kaliyo :)

      Sil
    2. Aklımda bulunsunlar canım :)

      Sil
  2. Ay rengi cidden cok güzel. Güzel bir yazi ellerine saglik:)

    YanıtlaSil
  3. Rengine bayıldım!Bu tonlara hastayım. :)
    Yanaklarımda gözenek sorunu var benim,pütür pütür.Güzel durmaz sanırım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Krem alliklar gozenekleri daha cok belli ediyo duydugum kadariyla :/ Gozenek ortucu bazlardan denedin mi?

      Sil
  4. Mükemmel bir ton!

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
  5. Tam da illamasqua allıklara özellikle şeftali tonlarına bakarken postu yayınlamışsın, gerçekten harika bir renk her zamanki gibi yine çok çok zevklisin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmene sevindim canim, kesinlikle hem yapi hem renk olarak tavsiye edilir :)

      Sil
  6. Çok güzeeeeeeel! Parmakla uygulayınca olmuyo mu tatlış? Buara elimdeki krem allık testerını öyle kullanıyorum ve en iyi sonucu elle aldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oluyo caniim genelde ya stippling ya da parmakla cildime uyguluyorum ama daha sonra iyice yedirmek icin buffing gibi bi fircayla bastirma hareketini yapiyorum muhakkak :)

      Sil
  7. çok güzel bir yazı olmuş bende bloguma beklerim :*

    YanıtlaSil