29 Kasım 2014

Note Ojeler

Merhaba!
Bugün, tanışmakta geç kaldığım ama şu an bayılarak kullandığım bi oje markasının 2 rengine yer vericem. Note Ojeler! Gerçekten renk skalası, yapı, kalıcılık olarak bayıldığım bir seri oldu. 
Bende şimdilik 49 Garnet ve 10 Dark Nude isimli olanları var, ama kesinlikle serinin başka renklerini de almayı düşünüyorum. 


note garnet oje

note garnet
49 Garnet rengi, bakır yansımalı bir bordo. Fotoğraftaki iki kat uygulanmış hali. Kabında baktığınızda bol simli dursa da, uygulandığında o simler kesinlikle ışıltı gibi duruyor. Hatta üzerine parlak bi top coat sürme gereği bile duymadım. Çünkü kendi o etkiyi bırakıyor zaten. 

Tek katta pek kapatıcı değil çoğu koyu renk oje gibi, ama 2. katta kabındaki rengi elde edebiliyorsunuz. Fırça yapısı geniş, bu yüzden uygulaması çok kolay oluyor bana göre. Golden Rose Rich Color oje kullandıysanız, çok benzer fırçalara sahipler diyebilirim. 

Kalıcılık olarak da beni gerçekten çok tatmin etti, 2 kat uygulanmış hali bende 4 gün durdu soyulmadan. Sonra uçlardan ufak ufak gitmeye başladı tabi ki benim için ortalamanın çok üstünde bi kalıcılıktı. Üzerine top coat uygulasanız 1 gün daha idare de edebilir. 

Renk skalası gerçekten çok geniş. Ve artık çoğu markada gördüğümüz renklerin aksine farklı alt tonlu değişik renklere de yer vermeleri çok güzel. (İnternet sitelerinden renk skalasına ulaşabilirsiniz.) 



note ojeler
10 Dark Nude renginin de duruşu bu şekilde. Mor alt tonlu koyu bir nude. Tek katta daha nude dururken, 2. katta morluğunu belli ediyor. 
Yapı olarak yukarıda belirttiğim özelliklerin aynısını taşıdığı için tekrar belirtmiyorum.


                                             note oje
Geniş fırça yapısı da bu şekilde. Tırnağa güzel oturuyor, iki darbede boyayabiliyorsunuz. Ayrıca ince fırçaların sebep olduğu dalgalanma da gözlemlenmiyo bu şekilde.


note 10 dark nude
İki rengi de sonuna kadar tavsiye ediyorum. 

Benim gözüme kestirdiğim renkleri ise Essie Topless&Bare Foot'a dupe gösterilen Note 06 Cream Beige, 37-Sieanna Red ve 14-Velvet. 

* Note ojeleri, Cosmohome ve T-shoplarda 2.5 tl'ye bulabilirsiniz. Başka satış noktalarını öğrenmek için Note'un kendi sitesine bakabilirsiniz. 


Güncelleme

Note ojelerden birkaç rengi daha deneme şansı buldum, yazıyı hazırladıktan sonra. Fotoğraftaki 50 - Tiger Eye isimli ojesi. Altın ışıltılı bir koyu kahve. Renk olarak bayılsam da; yapısını yazıda anlattığım diğer ojelere kıyasla hiç sevmedim. (Hatta elimde şu an 5 rengi var Note markasının, bir tek bu rengi böyle.) Yapısı baya koyu kıvamlı ve ağdalı yapıda. Sürmesi, dağıtması epey zor anlicağınız. 
Benim gibi bu renge vurulsanız da Tiger Eye'ı pas geçmenizi öneririm.


8 yorum:

  1. Kalıcılığı süper. İki kat sürdüğüm siyah renk, 4 gün boyunca hiç bozulmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katiliyorum! Yapisi alistigimiz Flormar ve Pastel ojeler gibi su gibi degil, daha kivamli. O yogunluguyla daha kalici oluyo bence de

      Sil
  2. Iki rengide cok begendim, cok güzel secmissin! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Insallah Almanya'ya da acilir Note markasi :)

      Sil
  3. Bende de 2 rengi var ama şuan numaralarını hatırlamıyorum. Memnunum ojelerden ve kalıcılığından ama benim için tek kötü yanı fırçasının geniş olması. Çünkü küçük tırnak yapısına sahibim ve geniş geliyor. Neyse sonuç olarak memnunum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklisin ben yaziyi yazarken bencillik yapip kendi tirnak yapima gore yorumlamisim :) Ince tirnaklar icin fazla buyuk cidden, istersen yanlardan killarini keserek incelt :)

      Sil
  4. Mrh bende Note markalı ojeleri yeni kullanmaya başladım ve çok beğendim.Sizdeki renkler biharika durmuş tırnakta.Paylaşım için tskler. Bloğunu takibe aldım hemen .

    YanıtlaSil
  5. Hayirrr asill buu ojee su gibii mallarrrr amaa renkleriiii muthisss yaa biz dee bayaaa varrr evv ojee doluu zatennn ev buyukkk yanii zenginn olmakk isteee kiskaninnn.😏😏😝😝😝

    YanıtlaSil