14 Aralık 2014

Rimmel London Brow This Way Kaş Maskarası

Merhaba, 
Yine bir pazar yazısıyla beraberiz :)
Geçen haftadan belirttiğim gibi, en azından yılbaşı indirimlerine kadar, indirim zamanı Gratis&Watsons&Rossmann ve vb yerlerden alınabilcek ürünlerden bahsedicem. (Ki yılbaşı dönemi bol kandırmacalı indirim sözlerine kanmayıp, sadece işimize yarar ürünleri seçebilelim.) 

Rimmel London'ın 2 ay kadar önce çıkardığı (daha doğrusu Türkiye'ye geldiği) kaş maskarasını incelemeye başlayalım;


watsons yılbaşı indirimi 2014
Yarım bir maskara ambalajı boyutunda olan bu kaş maskarası, 5 mL ürün içeriyor. (Karşılaştırma adına söylüyorum; Essence ve WetnWild'ın şeffaf kaş maskalaralı 9 mL)

3 farklı rengi var; Blonde, Medium Brown ve Dark Brown. Bendeki orta koyulukta olan Medium Brown tonu. Blond gerçekten sadece sarışınlara uyabilcek kadar açık bir renk. Dark Brown da siyah tonlu kaşları olanlara. O yüzden sarı veya siyah gibi çok uç tonlarda kaş renginiz yoksa Medium Brown'u tercih etmenizi öneririm. 



rimmel london kaş maskarası
Bir rimele göre küçük ama kaş maskarasına göre bence büyük bir fırçası var. Bi tık daha küçük olmasını tercih ederdim açıkçası. Çünkü sürerken taşırmamak için dikkat etmek gerekiyor. (İnce kaşlıysanız, epey zorlancaksınız.) 



Boyutunu gösterebilmek adına, bir rimelin yanındaki görüntüsü bu şekilde. 



rimmel london kaş maskarası
Medium Brown'un rengi bu şekilde. Orta tonlu bir çikolata kahve. Normalde kaş ürünlerinde küllü-gri kahveleri seviyorum. Ama kaş maskaraları rengini o kadar belirgin vermediği için çok da farkedildiğini söyleyemicem. En azından bu ürünün kaşlarda kızıl-kahve ürünler gibi durmadığının garantisini verebilirim. 




rimes london kaş maskarası
Üstte kaşlarımın kendi halini, alttaki fotoğrafta ise sadece kaş maskarasının uygulanmış halini görüyorsunuz. 

Yorumlarıma geçicek olursak;

- Renk verişi bence tam ayarında. Ne az renk verip kat be kat uygulama yapmanıza gerek kalıyor. Ya da çok pigmentli olup korkarak uygulamanıza. Yalnız ürünün ağız kısmı geniş olduğundan, fırçaya biraz fazla ürün geliyor. Bu yüzden uygulamadan önce güzelce ağız kısmına sıyırmakta fayda var. 

- Ürün sadece kaş kıllarını boyuyor. Bu yüzden, kıl olmayan kısma bunu uygulayıp doldurulmuş kaş sonucu almanız mümkün değil. İlk önce boşluklu kısımları kaş kalemi ya da kaş farı ile doldurup, sonra bu ürünle üstünden geçerseniz daha iyi sonuç alırsınız. 

- Şeffaf kaş jelleri gibi yarım saat ıslak görünen, parıl parıl parlayan kaşlar vermiyor. Sürdükten 1-2 dk içinde sabitlenip hafif pudramsı bir yapıya geliyor. 

- Kalıcılık kısmına gelirsek, ürünün renk olarak kalıcılığı yüksek. Gün sonunda makyajımı temizlerken pamuğa epey ürün geliyor kaşlarımdan. Yalnız, sabitleme (yani kaş kıllarını istenilen pozisyonda tutma) anlamında pek başarılı değil, 2-3 saat sonra kaşlar tekrar kendi pozisyonlarına geçiyorlar. 


+'ları ve -'leriyle benim yorumlarım bu şekilde. Özetle benim sevdiğim ve bitirince tekrar alcağım bir ürün oldu. Benefit'im Gimme Brow'una 100 lira vermek istemeyip, Mac'in Brow Set'i ile parlak kaşlara sahip olmak istemeyenler için gayet güzel bir alternatif. :)

*Ürünü Watsons'larda 13 tl'ye bulabilirsiniz. 



2 yorum:

  1. Ayyy çok güzel bi yazı olmuş canım! Bobbi Brown kaş rimelim bitince ben de bunu deneyebilirim, fırçası ve rengi aşırı benziyor^^ Bayaa fiyat farkı var sadece:) Biraz da performans

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel bir inceleme olmus, üstelik görseller de tam yerinde. Emegine saglik! :)

    YanıtlaSil