7 Aralık 2014

The Balm Crease, Love & Happiness Çift Taraflı Far Fırçası

Merhaba, hepinize mutlu pazarlar!
Hazır Gratis'in Watsons'ın yılbaşı indirimi yaklaşıyorken bu aralar indirimden alınabilcek ürünlerin inceleme yazısını yazmaya karar verdim. Sizin de yazmamı istediğiniz ürün varsa yorum olarak ya da mail yoluyla ulaşabilirseniz, elimde varsa seve seve inceleme yazısını yaparım. :)

İlk olarak bir fırçaya yer vermek istedim; The Balm'ın çift taraflı far fırçası. Artıları ve eksileriyle incelemeye başlayalım;

the balm crease love happiness
Fırçanın bir tarafı, farın yoğun bir şekilde rengi vermesini sağlayan 'smudge brush' tarzında bir fırça iken, diğer ucu katlanma bölgesindeki farı karıştırıp dağıtmaya yarayan 'blending brush'



the balm far fırçası
Smudge Brush ile ne yapabilirim?
- Ben en çok alt kirpik dibine farı sürmekte kullanıyorum. 
Bunun dışında;
- Göz pınarına far uygulayabilirsiniz. 
- Smokey bir makyajda göz kapağının dış V kısmına farı uygulayabilirsiniz. 
- Tüm göz kapağına farı uygulamada da kullanabilirsiniz ama bunun için biraz daha büyük fırçalar daha başarılı olcaktır. Bu biraz parçalı bir görünüm bırakabilir farda. 



the balm fırça
Blending Brush ile ne yapabilirim?
- Tabiki nerde istiyorsanız ordaki farı dağıtmada kullanabilirsiniz. :)



the balm far fırçası
Üst kısımdaki farları Smudge Brush kısmı ile alt taraftakileri Blending Brush ile uyguladım. Smudger'ın farın rengini yoğun bir şekilde verirken, Karıştırma fırçasının daha hafifletilmiş ve soluk bir şekilde verdiğini görebilirsiniz. 


Benim genel yorumum indirimde 15 tl'ye alıncak bir fırça için gayet başarılı olduğu. Çünkü tek bir fırçayla tüm göz makyajını aradan çıkarabiliyorsunuz. Tek sorunu iki taraflı olduğu için saklamasının biraz zor olması. Yani fırçalığa koyduğunuzda bir taraf muhakkak aşağı kısma değiyor. Dediğim gibi yine de performans/fiyat oranı düşünüldüğünde kesinlikle şans verilesi bir ürün benim için. (Uygun fiyatlı güzel bir blending fırçası bulmanın zor olduğunu düşünürsek)

* Ürünü Gratislerden indirim dönemimde 15 tl'ye edinebilirsiniz. 

8 yorum:

  1. Arkadaşıma indirim döneminde aldırmıştım ancak elimde daha geçmedi. Çekincelerim vardı ama sen memnunsan içim rahat. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gule gule kullan simdiden :) Bence uygun fiyata alinabilcek en basarili karistirma fircasi, memnun kalirsin sen de :*

      Sil
  2. blending fırça için sigma ve mac in fiyatlarını araştırırken tam üstüne denk geldi bu yazı. çok iyi oldu :) yılbaşı indirimini bekliyorum artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlarin fiyatlarinin yaninda epey uygun kaliyor tabi :) Ben kendi adima goz fircalarina cok fazla para verme taraftari degilim cunku uygun muadillerle de ayni sonuca ulasabiliyorum :)

      Sil
  3. Güzel bir inceleme olmus, fiyati da cidden uygunmus, Mac'in fircalarini düsünürsek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onlara kiyasla epey uygun :) Ben cok fazla goz fircasi kullandigim icin 2-3 tane muhakkak elimin altinda olsun istiyorum bir makyajda. Bu fircalar da guzel alternatif oluyor fiyatlari sayesinde :)

      Sil
  4. Ben de bu fırçayı beğenerek kullanıyorum^^ Hatta bi far fırçası daha var Balm ın o da çok güzeeel=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, ten makyaji fircalarini begenmesem de goz fircalari oldukca iyi fiyatina gore bence de :)

      Sil