29 Aralık 2014

Watsons Yüz Temizleme Pedi

Sendromlu bir pazartesiden günaydııın!
Şu ana kadar çoktan bloga girmem gereken bir yazıyı paylaşıcam bugün sizinle. Cilt bakım rutinimden eksik etmediğim; Watsons'ın yüz temizleme pedi. 

Cilt makyajı ne yazıkki, makyaj temizleme suları veya jelleriyle tam anlamıyla çıkmıyor. Çünkü, bu temizleme suları gözeneklerin içine kadar elbetteki ulaşamıyor. İçi dolu gözenekler de genişleyip genişleyip, daha belirgin hal alıp bizleri sinir ediyolar. Clarisonic kullanıp yüzünde sivilce yaptığını söyleyen birçok kişinin yorumundan sonra, yüzlerce para verip bir de cildimi bozma riskini alamadım. Daha uygun fiyatlı ve Clarisonic kadar etkili olmayan bir alternatifimi göstericem bugün size. 



clarisonic dupe

cilt temizleme
Watsons'ın bu yüz temizleme pedi, silikon çıkıntılara sahip. Bu çıkıntıların sivri göründüğüne bakmayın kesinlikle cildli çizen veya yıpratan bir yapıları yok. Yumuşacıklar ve sizin hareketlerinize göre cildinizde şekil alıyorlar. 
Fotoğraflamayı unutmuşum fakat pedin arkasında parmağınızı geçirebilceğiniz bir alan var, bu şekilde cildinizde kolayca hareket ettirebiliyorsunuz.



Peki bu pedi nasıl kıllanıyorum?
 Makyajımı bir temizleme suyuyla sildikten sonra, bu pedi ılık suyla ıslatıyorum.
Üzerine bir cilt temizleme jelini sıkıyorum. 
Ve dairesel şekilde masaj yaparak cildimi bununla ovuşturuyorum. (2-3 dk kadar)
Sonra cildimi suyla durluyorum. 

(Pedi de yıkayıp durluyorum sonrasında tabiki.)



Fotoğrafta, çıkıntıların kolayca şekil aldığını görebilirsiniz. Sanki cilt masajı yapılıyormuş etkisi bırakıyor.

Sonuçları;
Gözeneklerin içindeki makyaj kalıntılarını ve kiri temizliyor.
Ölü derinin atılmasını sağlıyor. 
Cildi yumuşacık yapıyor. 

Bu ürünü kullanmadan, temizleme jellerinin tek başına etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Zaten çok çok uygun fiyatlı bu ürünü kesinlikle denemenizi öneririm. Benim için tek negatif yani, ped plastik/silikon olduğu için kokusu da plastik kokusunda. Benim için bunca avantajının yanında mazur görülebilcek bir sorun. 

*Ürünü 5-10 tl arası bir fiyata Watsons'larda bulabilirsiniz.



9 yorum:

  1. Aaaa hiç görmemiştim ben bu ürünü. Aynen alıp bir denemek lazımmış. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuytu kosede kaliyo genelde gorulmuyo, ben de bi blogda okuyup almistim gercekten cok memnun kaldim :)

      Sil
  2. Bu pedi alıp almama konusunda her gördüğümde kararsızlık yasiyordum,yuzumde tahriş olur mu etkili mi gibi, ama senn denemeden sonra sans verebilirim cünkü fikirlerine güveniyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ilk tepkim o sekilde olmustu ama o tirtiklar gercekten yumusaklar ve kolayca sekil aliyolar, asla cizme falan soz konusu olmuyo. Tavsiye ederim canim temizleme jelleriyle kullanmani, peelingle de kullanan varmis ama zaten kendi hafifce peeling yaptigi icin bence fazla gelebilir. :)

      Sil
  3. Loreal in de yüz temizleme ürünlerinde kendiyle birlikte gelen Pedi var onun gibi mi acaba bu da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ondan biraz daha buyuk ve daha fazla tirtiga sahip :)

      Sil
  4. Ben de Clarisonic'e aynı sebeple yanaşamıyorum. O kadar para verip yüzümü tahriş edebileceği, sivilce yapabileceği endişesi.. Tbs'nin minik yüz temizleme fırçasını kullanıyordum ama bu da denemeye değer gözüküyo sen öyle diyosan^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim, bir de nefret edenlerin sayisi da azimsanamicak kadar cok Clarisonic icin. Body Shop'unki eskiyip, degistirme ihtiyaci duydugunda buna bakabilirsin :)

      Sil
  5. çok severek kullandığım bi ürün bu arada yeni blog sayfası açtım uğrarsanız sevinirim
    http://merveuzzun.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil