13 Ocak 2015

Flormar Matte Terracota Eyeshadow M108

Merhaba!
Aldığım günden beri elimden düşürmediğim, aslında çok amaçlı bir ürün olan ama benim aydınlatıcı olarak bayılarak kullandığım bir ürüne yer vericem bugün; Flormar'ın Matte Terracota Far serisinden M108 rengi. 


Far serisine ait olasa da, bir far için oldukça büyük boyutlu. 4 g ürün içeriyor. Ambalajı sade ve basit, içinde küçücük bir ayna var, ne kadar işe yarar tartışılır. 
Ürün, fırınlanmış yapıda yani hem ıslak hem kuru kullanıma uygun. Ben genelde kuruyken elmacık kemiklerime aydınlatıcı olarak kullanıyorum, bazen de ıslak bir fırçaya alıp göz pınarlarıma uyguluyorum. 
Yapısı ne çok yumuşak, ne çok sert. Nerdeyse hiç tozutmuyor diyebilirim. 




Kabında ten rengi gibi dursa da, uygulandığında kırık beyaz (belki içinde çok az şampanya) oluyor. 
Bu ürünü 'bence' özel kılan özelliği ise gerçekten çok çok ince yapılı olması. Aydınlatıcı olarak, elmacık kemiklerinin üstüne ve burun kemiğine uygulandığında, ışığı çok güzel ve doğal bir şekilde  yansıtıyor, asla yapay folyomsu yapıda duran aydınlatıcılar gibi durmuyor. Bu da ürünü, benim gibi sim sevmeyenlerin, doğal sağlıklı ışıltıdan yana olanların göz bebeği yapıyor.




Swatchlanmış hali bu şekilde. Dediğim gibi ıslak fırçayla uygulayıp daha yoğun ve parlak görüntü de elde edebilirsiniz. 



Bir aydınlatıcıyı fotoğraflamak, blog işinin en zor kısımlarından biri heralde. Hele bunun gibi ince yapılıysa. Fotoğrafta, elmacık kemiklerimin üstüne bir kat uygulanmış halini görebilirsiniz. Dediğim gibi ışığı çok güzel yansıtan ve bunun yanında o kalıp gibi duran simli aydınlatıcılar gibi olmayan bir ürün. 
Bu ürünü, göz altını sabitlemek için kullananlar da mevcut. Fakat benim için o bölge için fazla ışıltılı.  

*Ürünü Flormar mağazalarında ve kiosklarında 25 tl'ye bulabilirsiniz. 


8 yorum:

  1. Çok doğal durmuş,aydınlatıcı denilince o ıslak-yapay podyum görüntülerini gündüz kullanıp disko topuna dönen insanlar geliyor aklıma ama bu kesinlikle çok güzel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yuz bolgesinde oyle islak ve kalip gibi duran aydinlaticilardan hic hazetmiyorum. Bunda kesinlikle oyle bi durum olmuyo :)

      Sil
  2. flormarın en iyi 4 farı bu seriye ait bence :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Swatchlayinca hepsine bayildim zaten, bi tane de pembe vardi onu da allik olarak alabilirim :)

      Sil
  3. bende almıştım bu üründen, satış görevlisi ısrar etmişti ama pek kullanıyorum nedense
    gereksiz gibi gördüm herhalde, ama şimdi kullanasım geldi sende görünce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklisin ozellikle sabahin korunde acele makyaj yaparken kimin aklina gelir aydinlatici, anca kapatici falan suruyo insan :) ama iste makyaja ozenesim geldiginde bu urunu de unutmuyorum artik..

      Sil
  4. Çok güzel sakin bir renk güle güle kullan.Aydınlatıcılara ilgim çok, kaç senedir inglotun şarap rengi farını kullanlrım bende.Ama bitti, bunu görürsem kesin alırım. Bende günkük kullanacaksam elimin altında mutlaka aydınlatıcı işlevi çok olan fondöten bulundururum, örneğin YSL touche eclat kullanıyorum nemli süngerle yanak bölgeme, çok doğal harika gözüküyor ve senin dediğin gibi gerek yok kalıp gibi aydınlatıcıya günlük kullanımda.Şu aralar loreal lumi magic aydınlatıcı da aklımda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da güzel fikirmiş, çok doğal durur hem. Ben de Mac Face and Body ile deniyim bakalım sadece yanak bölgeme. Çünkü tüm cildime uyguladığımda ışıl ışıl oluyorum normalde..

      Sil