28 Şubat 2015

Golden Rose Velvet Matte Rujlar 03, 26 ve 27

Merhaba!
Blogumu bi süredir takipteyseniz, tam bir mat ruj hastası olduğumu anlamışsınızdır. Gerek görünümleri ve dokuları, gerek kalıcılıkları ile mat rujlar, kesinlikle en sevdiğim yapı. Bugün de, benim için uygun fiyat kategorisinde en başarılı ve en kalıcı mat rujları tanıtıcam sizlere. Hatta sadece uygun fiyat kategorisinde değil, Mac'in mat rujları ile yarışır kalitedeler. 



Golden Rose'un Velvet Matte serisine ait bu rujlar, adından da anlaşıldığı üzere kadife dokulu mat rujlar. Hiç bir sim veya ışıltı içermiyorlar. Yalnız bana göre mat-satin arası bir bitişleri var. Donuk mat bir görünüm yerine kremsi bir etki bırakıyolar.
Bordo ambalajları görünüm olarak idare etse de kapakları pek sağlam değil, makyaj çantasında kolayca açılabiliyorlar. 



golden rose velvet matte run
İçeriğinde Vitamin E bulunan bu rujlar, kullandığım diğer mat rujlara göre (Mac ve Rimmel London'ın Kate Moss serisi) daha kremsi bir dokuya sahipler. 
4.2 g olarak geliyorlar ve açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömürleri var.

Rujların genel özellikliklerine değinicek olursam;
- Belirttiğim gibi çoğu mat rujun aksine daha yumuşak ve kremsi bir yapıları var. Yalnız yine de bunların sonuçta mat ruj olduğunu unutmamak gerekir. Dudak zemini uygun olmadığında kesinlikle dudakları kuru gösterebiliyorlar. (Uygulamadan önce ince bir kat lipbalm uygularsaniz daha puruzsuz bi gorunum yakalayabilirsiniz.)
- Oldukça pigmentli ve opaklar, 1-2 katta istediğiniz örtücülüğe kavuşabiliyosunuz.
- Kalıcılıkları gayet başarılı. Bir şey yemeden beni 3-4 saat rahatlıkla idare ediyorlar. (Dudak kalemiyle daha da arttırılabiliyolar.)
- Dudak çizgilerine hafifçe dolma eğilimindeler. (Bu sorun daha çok açık renkli olanlarında var, koyularda farkedilmiyo.)
- 28 renkten oluşan oldukça zengin bir renk skalasına sahip bir seri. 



golden rose velvet matte 27
Bugün size tanıtcağım renkleri 03, 26 ve 27 numaralı olanları. 





03'ü kahve-nude olarak tanımlayabilirim. Eğer bu tarz bej alt tonlu nude rujları kendinize yakıştırıyorsanız, şans vermenizi tavsiye ederim. Koyu göz makyajlarını tamamlayan sakin bir nude. Daha çok beyaz tenlilere uygun bir renk, esmerseniz ten renginize yakın olcağı için soluk gösterebilir.




26 numara ise tam bir coral rengi. Yaza ve bronz tene çok yakışıyor. Nude yerine daha canlı renkleri tercih edenler çok beğenicektir.




27 numaranın duruşu da bu şekilde. İçinde şeftalilik barındıran bir nude. Mac Kinda Sexy ruja dupe olarak gösteriliyor. Gerçekten oldukça benzerler, hatta bence yapı olarak Golden Rosen daha bile güzel. :)

Özetle, Golden Rose Velvet Matte serisi, benim çok severek kullandığım, oldukça kalıcı rujlara sahip. 
Bu rujlar Gratis ve Watsons'larda satılsa da genelde 5-6 renkten fazlası olmuyor. O yüzden ben golden rose'un kendi online sitesinden ya da Cosmetica.com'dan almanızı tavsiye ederim.
-Rujun fiyatı 15 lira fakat indirim zamanlarında 9 liraya alabilirsiniz.


19 yorum:

  1. gerçekten renkleri çok hoş:) bende her seferinde gratis ve watsonsta standın önünde soluğu alıyorum fakat aradığım renkler orda olmuo ne yazık ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hic denk gelemedim aradigim renklere. O yuzden online almayi tercih ediyorum, hem 2-3 tane oje de koyuyolar siparislere :)

      Sil
  2. Bende yeni denemeye başladım matte serisini ve 03 , 10 numarasanı ilk olarak aldım.Eğer 10 numarasını almasaydın kesinlikle dene diyecektim ki ziraa hayatımın rengi diyorum ben .muhteşem yapı ve duruşu var.Alınacaklar listemde 12, 23, 26 renkleri var.Ayrıca yaz aylarında 13 numarasını da almak istiyorum. Yaza yakışır bir renk 13 numara.Dudak yapın çok hoş ve yakışmış renkler sana.güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 10'u da cok insan tavsiye edince dayanamadim aldim. Cok guzel gunluk bi renk gercekten. Ne surcegimi bilemedigimde kurtarici oluyo :) sen de gule gule kullan..

      Sil
  3. Bende de 03 numarası var. Gerçekten yumuşak ve kolay sürümü var. Ayrıca dudaklarımıda nemlendiriyor yani bazı mat rujlar gibi donuk donuk değiller. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katiliyorum :) ayrica serideki daha koyu renkler nude'lara gora daha bile guzel soyliyim :) 10 numara tavsiye edilir :)

      Sil
  4. 26 numara favorim :) ayyy bir.türlü alamadım çok özendim hemen almalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cok seviyorum onu! Cok hos ve farkli bi canliligi var, kesinlikle tavsiye edilir :)

      Sil
  5. Ne güzel yakismis sana, renkler harika! :)

    YanıtlaSil
  6. Bu serideki rujlar çok güzel,şu anda elimde sadece 02 var fakat daha fazla almamak için kendimi zor tutuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şimdilik 4 taneyle idare etmeye çalışıyorum ama tüm seriyi eve getirebilirim her an :)

      Sil
  7. Tatlimmm sevgili arkadasim derin ile birlikte 8 Mart icin blog uzerinden bir etkinlik duzenledik.Adi blog kesfi,amaci yeni bloggerlari takip etmek :)) Seni ve bu yaziyi okuyan herkesi davet ediyorum :)
    http://izmirleydisi.blogspot.com.tr/2015/03/8-mart-blogger-bulusmas-8-march.html?showComment=1425242338879#c5784919680860620048

    YanıtlaSil
  8. golden rose markasından kullandığım ilk ürün bu ruj serisi sanırım.
    gerçekten harika yapısı ve kalıcılığı, renk skalası da çok geniş ama bu renkleri denememiştim özellikle 26 numaraya bir şans vereceğim en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de Golden Rose'tan ilk ve tek ürünlerim bu rujlar ve çok memnunum :) 10 ve 26 kesinlikle tavsiye edilir! :)

      Sil
  9. Senin sayende alıp çooooook memnun kaldığım seri^^

    YanıtlaSil
  10. Golden rose un bu velvet serisine bayılıyorum her rengi bi harika :)

    YanıtlaSil
  11. kozmetik ürünler  Golden rose rujlar dudaklarınızda çok güzel durmuş makale için teşekkürler çok etkili bir makale

    YanıtlaSil