12 Haziran 2015

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade - Soft Brown

Merhaba!

Konu kaş olunca herhalde akla ilk gelen marka Anastasia Beverly Hills. Kaş konusunda çok dertli olmasam da, özellikle özenli bir göz makyajı yaptığımda kaşlarımın dolu ve daha şekilli bir görüntüde olmasını istiyorum. Fakat benim gibi elleri her dakika yüzünde olan bir insan için, kolayca akıp giden kaş jelleri/kalemleri sürdüğüme pişman ediyor. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade'ler ise asla dağılıp oynamayan, tere ve neme dayanıklı waterproof ürünler olarak geçiyorlar.

Anastasia Beverly Hills markası ülkemizde satılmasa da, online sitelerden kolayca ulaşılabilen bir marka. Yazının sonunda, ben hangi siteden ne kadara aldım, ne kadar sürede geldi gibi detaylardan bahsedicem. 


anastasia dipbrow pomade colors

anastasia dipbrow pomade soft brown
* Dipbrow Pomade kaş jeli, cam bir ambalaj içinde 4g ürün olarak satılıyor. (Maybeline Color Tattoo'lar ile aynı boyutta). 
* Yapı olarak krem/vaks arası bir yapıda. Sürümü yumuşak, ama çok hızlı sabitlenip kuruyor. 
* İdda ettiği gibi gerçekten gün boyu bir yere oynamıyor. Kaşlarım düştüğü için bazen, kaşlarımı doldurduğumu unutup elimle bastırarak şekil veririm, o durumda bile elime gelen bir şey olmadı. 
* Oldukça pigmentli bir ürün, bu yüzden uygularken fırçamı dokundurmam yetiyor. 
* Waterproof olduğu için, çıkarma durumu biraz zorlu oluyor. Genelde tüm makyajımda kullandığım makyaj temizleme suları ile temizlemek yeterli olmuyor. Bu yüzden çift fazlı makyaj temizleyici ile temizliyorum. 
* Kaş dökme gibi bi problem yaşatmadı. Yalnız, ilk uyguladığım zamanlarda makyaj temizleme suyuyla çıkarmaya çalışırken epey fazla ovuşturduğum için pamuğa 2-3 tel gelmişti. Fakat daha sonra çift fazlı temizleyicilere geçince böyle bir durum olmadı. 



anastasia soft brown

anastasia soft brown watch
 Oldukça geniş bir renk skalası var. Eminim herkes kendi kaşına uygun bir rengi bulabilir. Bendeki rengi Soft Brown. Orta tonlu bir açık kahve. Kaşlarınız epey küllü ve açık ise taupe rengi daha doğru bir tercih olabilir. Bu, daha kahve tonlu bir görünüm veriyor.

Benim aldığım sitedeki mevcut renkler bu şekilde tanımlanıyor. Benim gibi hafif küllü kumral bir kaş ve saç renginiz varsa Soft Brown renginin uygun olduğunu düşünüyorum. Biraz daha koyu tercihinizi ise Medium Brown veya koyu küllü kahve için Dark Brown'u tercih edebilirsiniz. Auburn ve Caramel renkleri ise swatchlardan gördüğüm kadarıyla epey sicak renkler. Daha çok kızıl, turuncu, bakır saç renkleri için uygun olucaktır. Sarışınlar veya kaşları açık ve grimsi olanlar için de Blonde ve Taupe renkleri uygun. Taupe adından da anlaşılcağı üzere epey gri alt tonlu. 


anastasia dipbrow pomade
Anastasia Brow Pomade - Soft Brown rengining benim kaşımda duruşu bu şekilde. Hafif elle uygulandığında gayet doğal bir sonuca ulaşabiliyorsunuz. Ben kesik uçlu bir eyeliner fırçası ille uygulayıp, kaş fırçası (ya da kaş kalemlerinin arkasındaki aparat) yardımıyla tarayıp dağıtıyorum. 



Kaşlarım için kullandığım diğer kaş jelleri ile rengini göstermek istedim. Üstteki Elf'in Light kaş kiti. Altta sağdaki de Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe rengi. Renk olarak Elf'teki vaks ile oldukça benzerler, fakat Elf'in 2-3 saat içinde dağılıp yok olduğunu düşününce, özellik olarak olarak epey farklılar. Color Tattoo Permanent Taupe ise oldukça kalıcı bir ürün oldu benim kaşlarımda fakat renk olarak biraz gri ve koyu kalıyordu. 



Swatchları da bu şekilde. Yukarıdan aşağı; Flormar 401 kaş kalemi, Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe, Elf Kaş Kiti Light ve Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade - Soft Brown.


Elimi sildiğimde ise böyle bir sonuç oluşuyor. Anastasia asla bir yere oynamazken, Flormar ve Maybelline'de azıcık dağılma oluyor. Elf ise adeta yok oluyor...

Kısacası kaşlarımla bire bir uygun bir renk buluyim bir de tüm gün yerinden oynamadan kalsın istiyorsanız, Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sizi memnun edicektir. Ayrıca markanın cruelty free yani hayvan deneyleri yapmayan bir marka olduğunu da ekliyim. :)


Nereden satın aldığıma gelirsek;
Ben beautybay.com'dan aldım. Ve tam 2 haftada elime ulaştı. Ürünün fiyatı 18$ ve sitede 16$ üzerine kargo da ücretsiz. Yani 45 liraya her şey dahil olarak elinize ulaşmış oluyor. Tabiki yurtdışından geldiği için gümrüğe takılma ihtimali oluyor. Ama sitede 30 iş günü içinde gelmeyen ürünlere para iadesi yapıldığı söyleniyor. Yine de nasılsa kargo da ücretsizken yüksek tutarlı alışverişler yapmamak gerek tabi.







13 yorum:

  1. Gerçekten doğal ve çok güzel durmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim canım :) Aslında epey pigmentli ürün ama kaş konusunda elimi hep korkak alıştırarak uyguluyorum ürünleri..

      Sil
  2. Çok güzelmiş cnm, çok beğendim zaten markanın metnini de duymuştum, fiyatı da uygunmuş ;))
    Tşkler paylaşımın için, Bu arada G+ ve Gfc den takipteyim, bana da beklerim cnm :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkürler, ben de takibe aldım blogunu :)

      Sil
  3. Merhaba bu sitenin Türkiye ye gönderimi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de o sekilde aldim :) 16 dolar ve uzeri alisveriste Turkiye'ye ucretsiz kargo var

      Sil
  4. Ayy bu çok iyiymiş yaa. Ama işte renk bi tık açık mı gelir düşüncesindeyim sadece. Medium brownla soft brown arasında bi renk olaymış iyiymiş:) :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen taa oralardan benim blogumu okuyosun, yerimm :*
      Aynen canım renk konusu biraz sıkıntılı deneyemeyince. Youtube'da epey swatch videosu var en iyisi o şekilde belirlemek sanırım

      Sil
    2. Anastasia nere yapimi bilgilendirirseniz memnun olurum

      Sil
  5. mrba bu ürünü çok istiyorum takmış durumdayım beutyby dan alcam ama gümrüge takılır diye korkuyorum bu yazınızı okuyunca almaya karar verdim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eda hanım şu sıralar bende bu ürünü kafaya takmış durumdayım ve gümrük konusu benim kafamda da soru işareti ve teredütteyim hala yurt dışından hiç alışveriş yapmadım bu blog yazısı çok aydınlatıcı olmuş ama hala cesaret edip sipariş veremedim eğer aldıysanız mesaj yazarmısınız.

      Sil
  6. sipariş veren varmı acaba bende vermek istiyorum ama biraz korkuyorum

    YanıtlaSil