29 Haziran 2015

Pastel Nude Far Paleti ile yaptığım makyajlar


Merhaba!
Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi Pastel Nude palet ile yaptığım göz makyajlarına yer vericem bugün. Paletteki renkler kahve ve tonlarından oluştuğu için, ortaya çıkan makyajlar da o şekildeydi. Palet hakkındaki görüşlerimi okumak için bu yazıyı inceleyebilirsiniz.




Bu benim tipik günlük makyajım diyebilirim. Bazen bu şekilde bol maskarayla, bazen de eyeliner ile kullanıyorum. Paletteki tüm mat renkleri (üst sırayı) ve alt sıradaki ışıltılı farlardan da en sağdaki koyu kahveyi dış kısma gölge için kullandım. 



Daha belirgin gözler istediğimde böyle bir makyaj ortaya çıktı. Göz kapağımın ortasına alt sıradaki farlardan ışıltılı turuncu rengi kullandım. İç ve dış kısımlara da yine koyu kahve ile gölge yaptım. Boş bir karıştırma fırçasıyla hepsini karıştırdım. Alt kirpik dibime de aynı sırayla farları uyguladım.



Üst sıradaki mat farlardan 2.sıradaki sütlü kahve ve 4.sıradaki gül kurusu rengini fırçama alarak katlanma bölgesine karıştırma rengi olarak uyguladım. Göz kapağıma da parmağımla alt sıradaki ilk farı uyguladım. 



Bu makyajda sadece tek far kullandım. O da mat farlardan en sondaki gül kurusu rengi. Bolca uygulayıp, karıştırdım. Daha sonra da Nyx Jumbo Eye Pencillardan Rust rengi kalemle eyeliner sürdüm. 






11 yorum:

  1. Ay çok güzel olmuş hepsii

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller ama özellikle 1 ve 2'yi çok sevdim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, benim de en çok beğenip kullandıklarım onlar :)

      Sil
  3. 2.3. ye bayıldım bıbıyım mucuk !! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıltılı seviyoruz :)
      Teşekkürler canım :*

      Sil
  4. Ellerine sağlık canım benim. Özellikle 2 ve 3ü çok beğendiiiiiiim

    YanıtlaSil
  5. benim de sevdiğim bir palet makyajlar çok güzel olmuş :-)

    YanıtlaSil
  6. wowww hepsi birbirinden güzel durmus gözlerinde tatlim, cok güzel gözlerin var masallah!! :)

    YanıtlaSil