25 Aralık 2015

Watsons & Rossmann & Gratis yılbaşı indirimi alışverişim


watsons alışverişim
Merhaba!
Hazır yılbaşı indirimleri tam gaz devam ediyorken, ben de neler aldığımı ve ürünler hakkındaki kısa görüşlerimi paylaşmak istedim. 

Ben Metrocity AVM'yi tercih ettim çünkü hem Gratis, hem Watsons hem de Rossmann'a sahip kendileri. 

watsons alışverişim
İlk olarak Watsons'tan bunları aldım.

- Neutorgena çift fazlı göz makyajı temizleyici: En memnun kaldığım çift fazlı temizleyici. Göz makyajlarımı bunun dışında bir ürünle tamamen çıkaramıyorum. Bu 4. veya 5. alışım sanırım
Fiyatı: %50 indirimle 9.99tl (İyiki burdan almışım zira Gratis'te 15, Rossmann'da 18 tl idi) 

- Pastel mat likit ruj: Pastel'in bu serisinin yapısına ve kalıcılığına aşığım keşke genişletseler renk skalasını. 20 ve 15 numarasına sahibim ama o kadar çok kullanıyorum ki ikisi de bitmek üzereydi. 15 numarayı bulmuşken yedekleyeyim dedim ama 20 numarasına hala denk gelemedim :(
Fiyatı: %30 indirimle 13.25 tl 
(20 numarası için incelememi okumak, uygulanmış halini görmek isterseniz buraya bakabilirsiniz.)

- Olay Age-defying sıkılaştırıcı gündüz kremi: Bu anneciğimin günlük nemlendirici olarak kullandığı ürün. Çok memnun kendisi senelerdir bunu kullanır. Olgun, kuru ciltler kolay emilen bir nemlendirici arıyolarsa şans verebilirler.
Fiyat: %50 indirimle 15.50 tl



rossmann alışverişi
Daha sonra Rossmann'a geçtim ve bunları aldım.

Elidor şampuan: Ben bu yeni çıkan Doğanın Enerjisi serisinden çok memnunum. Fiyatı da çok uyguna düşmüşken depolayarak 3 tane aldım.
Fiyat: %50 indirim ile 5.90 tl

Rival de loop 24 saat nem sağlayan göz kremi: Bu markadan ilk kez bir ürün denicem.Temiz içerikli ve vegan olduğu için oldukça sevilen bir marka. Göz kremi olarak, 25 yaşında yaşlanma karşıtı ürünler kullanmak yerine sadece o bölgeyi nemli tutmaya çalışıyorum. Bu da tam olarak öyle bir ürün geldi arkasını okuyunca. Su bazlı, kolay emilen, 24 saat boyunca nem vermeyi vaad eden bir göz altı nemlendiricisi diyelim. 
Fiyatı: %40 indirim ile 10.10 tl

Rival de loop nem veren serumlar: Bu ampul serum kürleri bu aralar oldukça meşhur. Kullanıp memnun olan çok kişi var, ben de şans veriyim dedim. 1 haftalık kür olarak uygulanıyor, içinde 7 tane var. Ve cildi neme boğup, pürüzsüzleştirmeyi vaad ediyor.
Fiyatı: %40 indirim ile 10.10 tl

Note Oje - 17: Bu aralar kahve renkli ojelere takmış bulunmaktayım. Özellikle kışa çok yakıştırdım ve siyahın sertliği yerine bu tarz kahveleri ellere daha çok yakıştırıyorum açıkçası. 
Fiyatı: 2.90 tl


the balm fiat
Gratisten ise bu iki ürünü aldım sadece.
Gratis, Watsons, Rossmann hepsi saç boyalarında %50 indirim var dese de Rossmann ve Watsons'ta Loreal boyalar 15.90dı. Zaten normal halleri o civar diye almadım. Gratis'te iste 10.90 tl idi. 
Bir de bitmek üzere olan The Balm pu a lid on it far bazımı yedekledim, fakat fişi attığımdan fiyatını hatırlayamıyorum tam. %40 indirim (+%10 gratis kart indirimi) ile 25 civarı  bir rakama aldım diye hatırlıyorum. 

Gratis'te yine The Balm likit rujlardan Charming'i aradı gözlerim ama yoktu malesef. Ama Committed renginden bolca vardı Metrocity Gratis'te. Arayanlara duyrulur. :)



12 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım, H*M poşeti gördüm orda bidene, ne aldın bakem? :) bende herkesın begenerek kullandığı 15 e bakıyım bı dedım acayip kahve ve koyu geldi o yüzden bana uymıcagını düşünerekten almadım bıldıgın yakışmadı yani, 20 de vişne çürüğü gibi koyu pembe bir renk gibi sanki dimi onu sürmedim ama nasıl durur bilemediğimden dolayı bakmadım bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha gözlerden kaçmıyo :D H&Mde de indirim başlamış bu hafta canım, bir kazak bir de şal aldım ama çok pofuduklardı resimlerini çekemedim ondan sığdırıp :) 15 dediğin gibi kahverengi direk, 20 ise gül kurusu. Hele 20'yi az az uygulayınca epey doğal bir renk oluyor :)

      Sil
    2. :)) ayıpsınn hiç kaçar mı kiii,ınstagrama atarsın bakarız gari :} Uygunmu fiyatları öyle denıldıgı kadar yani * gıtcektım bugun gıdemedım malesef,:/ Evet ben kendıme yakıştıramadım ama sende görmüştüm o kadar kahve durmuyordu yakışmıştı, devam et sürüştürmeye balım :p bakıcam 2o ye yarın nasıl durcak bkalım.

      Sil
    3. Normalde 18 lira olması lazım, şimdi indirimle 13.50'ye aldım ben :)) 20 numara biraz karaborsa insallah bulursun sen de :*

      Sil
  2. Çoook güzel bir alışveriş olmuş, güle güle kullanın ^-^

    YanıtlaSil
  3. Pastel mat rujların 19 numarası da çok güzel. Ben de hiç bir yerde bulamayınca en sonunda sitesinden bir kampanyayla satın almıştım 19 ve 20 numaralarını. Güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan hepsiniii^^ serumları ben de çok merak ediyorum yaa, yorumlarını bekliyoruum:-*

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel şeyler almışsın,Pastel 20'yi bende bulamıyorum hiçbir yerde.En iyisi yerel kozmetikçiler sanırım.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba, güle güle kullanın. Bloğumu incelemeyi de unutmayın :). Hepinize iyi yıllar.

    YanıtlaSil
  7. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği ayrıca bir de çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Gratis kart nasıl alınır merak ediyorsanız tıklayın: gratis kart nasıl

    alınır

    YanıtlaSil