5 Nisan 2016

The Balm - Balm Desert Bronzer/Allık


Merhaba, hepinize mutlu pazarlar :)
Alalı çokça zaman olmasına ve benim deli neredeyse her makyajımda kullanmama rağmen bir türlü bloga girmeye fırsat bulamadığım The Balm'ın Balm Desert isimli Allık/Bronzer'ından bahsedelim bugün.



gratis balm desert
The Balm'ın tipik karton, aynalı ambalajında geliyor. Bu ambalajlar pek kaliteli ve sağlam durmasa da, şu ana kadar hiç kırılma veya çantada açılma gibi bir problem yaşatmadılar bana. 

Balm Desert, fotoğraftan da belli olduğu üzere oldukça sıcak alt tonlu bir bronzer. Hatta bronzer diyince akla gelen o kahvelikten çok pembelik-gül kuruluk içerdiği için allık demek daha uygun olur. Kontür için de uygun olduğu söylense de bence elmacık kemiklerini belirginleştirmek ve öyle yoğun olarak uygulamak için hiç uygun değil. O kadar keskin uygulandığında Seren Serengil kontürü gibi çirkin bir görüntü oluşturuyor.
Bu benim için tam da her renkteki makyaja uygun, fazla canlı rengiyle gözü makyajın geri kalanından almayan çok güzel bir allık. Ben Real Techniques'ın pofuduk allık fırçasıyla uygulamayı seviyorum. Gayet pigmentli bir ürün, kat kat uygulama yapmaya gerek bırakmıyor. Hafif bir ışıltısı var ama asla sim sim durmuyor. Yanaklara çok tatlı ışıltılı, hafif bronz pembe bir renk katıyor. Renk olarak artık bulunmayan Nars Douceur tonlarında diyebilirim. Tabiki ondan bir tık daha koyu ve yansımalı, ama renk tonu benziyor. :)
Yapısı yumuşak, fırçaya kolayca geliyor, çoğu The Balm ürünü gibi tozutma söz konusu. 


the balm balm desert
Swatchlanmış hali de bu şekilde. Işıltısı, anca gün ışığında kendini belli eden doğal bir yansıma. 



balm desert swatch
The Balm'ın diğer bir popüler bronzerı olan Bahama Mama ile karşılaştırılması ise bu şekilde. Bahama Mama, tam bir mat kontür/gölge ürünü iken, Balm Desert ise allık olarak kullanıma uygun.



İçindekiler listesi de bu şekilde. 
6.4 g ürün içeriyor, uzun bir süre yeticeğini düşünüyorum.

The Balm ürünlerini Gratislerde bulabilirsiniz.
Balm Desert'in fiyatı indirimsiz 32.90 tl, ama sık sık yapılan indirimler ile yarı fiyatına almanız mümkün. 
Pembe/şeftali gibi canlı renkli allıklar yerine daha geri planda renkleri olan allıkları seviyorsanız, şans vermeniz gereken bir ürün :)




8 yorum:

  1. Sanırım şu anda indirimde!

    YanıtlaSil
  2. Yaz mevsiminde bu tarz ışıltılı bronz allıkları kullanmaya bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. güzel hepsi sipariş verebiliyormuyuz ?

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım bende rengine, indirimi kaçırmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  5. merhaba, desert bronzerın karton ambalajjda olması sebebiyle sizce de üründe bi koku var mı? ya da bendeki ürüne dair bi durum/sorun mu bilemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, normalde kullanırken oyle bi koku dikkatimi çekmemisti ama siz soyleyince kokladım ve değişik bi koku alamadım. Pudra kokusu geldi sadece. Hem diger the balm ürünlerimde hem de baska markaların pudra ürünlerinde benzer bi koku var. İsterseniz magazada bi testeri falan koklayın sizinkinde mi sorun var karsılastırın :/

      Sil
    2. ürünlerin hepsinde aynı koku var,kendine has sanırım..

      Sil
    3. mağazaya gidip baktığımda da ürünlerin hepsinde aynı koku var,kendine has sanırım

      Sil