10 Ocak 2014

2014 indirimi alışverişim

Selam bakımlı hanımlar! Umarım bu güzel, güneşli, baharı anımsatan cuma gününüz güzel geçiyodur.. Bildiğiniz gibi yılbaşına yaklaştığımız dönem bazı mağazalar indirime girmişti ama bazıları da geç girmeye inat etmişti. (Zara, Bershka vs.) Geçen kış da olduğu gibi yine 2 Ocak'ta gireceklerini duydum ve alışverişim için o tarihi bekledim.
Bugünkü post da nerelerde kaç indirim var + 2014 kış indiriminden aldıklarım postu olmuş olacak. 

Başlayalım...
ZARA
zara 2014
Bu ürünü Zara'nın internet sitesinde görüp çok beğenmiştim zaten. Fakat 2 Ocakta o da indirime girer belki umuduyla beklemiştim. %50'ye varan indirim olmasına rağmen tabiki montlarda geçerli olmadı. Baharlık ürünlerde indirim vardı fakat içime sinen bir şey bulamadım. Bu indirimi yakalamak isteyen bir an önce Zara'nın yolunu tutsun, malum sonradan çok döküntü mallar kalıyor sadece.
Bu monta gelirsek soft krem rengi var. Oldukça sicak tutuyor, özellikle yakasında kadifemsi tüy kısmı atkı görevi görüp boynu ısıtıyor. Boyu kalça hizasına geliyor, çok uzun değil.
Aynı modelin siyah rengi de mevcut.
Fiyat: 199tl (lütfen 200 değil...)

YARGICI
2014 babet modelleri
Yargıcı'da net %50 indirim var ve biiir sürü babet çeşidi mevcut. Oldukça rahat bir babet, ön tarafı kısa değil parmak çizgileriniz gözükmüyor (öyle babetlere bir türlü alışamadım). Bu modelin açık kremi, kahvesi ve siyahı mevcuttu.
Fiyat: 49 tl

BERSHKA
Bershka'da da büyük bir indirim vardı. Bazı deri montların, bu senenin modasından olan asker yesili trenchcoatların 50 liraya olduğunu gördüm. Bir kot monta bayıldım özellikle hem de 45 liraydı fakat bedenim kalmamıştı. Daha çok günlük basit seylerini seviyorum Bershka'nın. Ürünlerinin çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum, fakat modelleri hoşuma gidiyor :) İşte benim aldıklarım;
bershka etek modelleri
Resimde rengi kahverengi gibi çıksa da koyu bir bordo yüksek bel etek aslında. Kışın en sevdiğim rengi olduğu için bayıldım bu eteğe! Bunu iki şekilde giymeyi planladım bile şimdiden. 1- krem kalın ama kısa bir kazakla giyip, altına da siyak opak çorapla siyah çizme giycem. 2-siyah ince bir bluzu eteğin içine sokup giycem, altına da yine siyah opak çorabımı giyip siyah süet bir babet giycem!
Aynı eteğin siyahı ve koyu yeşilini de gördüm, birkaç renk daha vardı ama hatırlayamadım.
Fiyat: 35 tl
 Üzerimdeki duruşu bu şekilde;
 kıyafet kombinleri

 Yırtık bir kot pantalon uzun zamandır istiyodum, fakat hep karşıma abartı yırtıklar çıktı onları da pek beğenmiyodum. Bershka'da karşıma çıkan bu kot tam istediğim ayardaydı. Fiyatı da uygun olunca dayanamadım hemen kaptım :)
2014 bershka katalog
 zara kot
Fiyat: 39 tl

H&M
Açıkçası H&M'de çok az üründe indirim uygulandığını gördüm. Çünkü 2-3 hafta önce gittiğimde de beğendiğim şeyler aynı fiyattaydı. Tabi uyguladıkları ürünlerin de hakkını vermişler. Kazaklar 20 tl, tshirtler 10 tl falandı..Bir de iç çamaşırı bölümündeki indirim bölümüne bakmanızı öneririm. Gelelim benim aldıklarıma;
h&m 2014
Biliyorum daha yaza çok var! Ama bu elbiseye ba-yıl-dım. 36 bedeni yoktu yine de dayanamayıp 38'ini kaptım. Allahtan çok büyük durmadı, üst kısmı lastikli olduğundan kolay oturuyo, vücudunuzun şeklini alıyor. Boyu tam dizin 2-3 parmak üstünde. Arkasında küçük bir fermuar var ama bele kadar falan inmiyor.(5-6cm)

 h&m indirim
Önü de yuvarlak kesim ne çok açık ne de tam boyunun bittiği yerde. Havalar biraz daha ısınınca kalın çorap + ceket ile giyilebilceğini düşünüyorum. 
Fiyat: 25tl. 

2014 kış modası
Resimde baskın renk mor olsa da gerçekte bordoya daha yakın bir kazak. Benim kış favori rengim kendileri!
Boyu biraz kısa tam kalça kısmında bitiyor. Aynı modelin bir sürü rengi mevcut; siyah, krem, gri, koyu yeşil, lacivert.
Fiyatı: 25 tl

spor kıyafet modelleri
Kapşonlu bir sweatshirt, rengi çok hoş içinde siyah kırçıllar olan bir gri. İçi yumuşacık değişik bir tüy yapısı var. Yürüyüşe falan giderken giymelik! GAP'in klasik sweatshirtuyle aynı tarzda sadece 100 lira daha ucuzu :)
Fiyat: ya 25 ya 35 tl idi üzgünüm emin olamadım.

hm beyaz tshirt
Bunun için pek anlatılcak bir şey yok gördüğünüz gibi düz beyaz t-shirt. Her dolapta olması gereken bir ürün kesinlikle. Yakası-boyu tam ideal. Benim gibi beyaz t-shirtu cok kullanan biriyseniz h&m'de uygun fiyata depolayabilirsiniz. Tabiki daha bir sürü rengi mevcut.
Fiyat: 10 tl

Eveet, benim alışverişim bu kadardı. Siz en çok hangi ürünü sevdiniz? Ve bildiğiniz-duyduğunuz başka hangi mağazalarda güzel indirim var? Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim!

10 yorum:

  1. Bershka eteği beğendim ben:) Aslına bakarsan görünce etek yani diye düşündüm fakat kısa krem kazak ve siyah gömlekle canlandırınca hmm acaba kalmış mıdır diye düşündüm:) güzel günlerde giy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi giymeden cok basit duruyor ama uzerinde cok guzellestirebilecek bir parca:) gidip bakmani oneririm bir suru rengi de vardi

      Sil
  2. Güle güle giiiy ben de çok beğendim hepsini! Yırtık bi kot aynen ben de istiyorum yaa H&M'e bakmam lazım tabi kaldıysa:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederiim, Bershkadan aldim ben kendiminkini bi gozat istersen :)

      Sil
    2. Aaa altında H&M görünce ordan sanmıştım:/ :) Tamamdır teşekkür ettim;)
      http://kozmetikasigi.blogspot.com/

      Sil
  3. mont.elbise ,kazak harikalar.ózellikle mont.hepsini gule gule giy:)

    YanıtlaSil
  4. s-shirt ü çok sevdim nerden aldınız acaba :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, bloğunuzu çok beğendim. Takip ettiğim bloglar arasında ekledim.
    Ayrıca Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum. Yargıcı indirimi ne zaman
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil