31 Ocak 2014

Golden Rose Rich Color - 05

Günaydın!
Bugün ilk kez bir oje hakkında yazı yazıcam :) Çook severek sürdüğüm bir oje 2-3 haftada bir elim mutalaka ona gidiyor; Golden Rose Rich Color - 05 numaralı oje..


golden rose 05 oje

İçinde; grilik ,kahverengilik ve pembelik olan bir ten rengi bu harika varlık. (O kadar rengin karışımı ki tanımlaması zor!). Fotoğraflardakiler iki kat sürülmüş hali. Aslında tek katta da istenilen opaklığı veriyor, kabındaki rengi elde ediyosunuz, ama ben oje sürmeye çok üşendiğimden, bir oje sürdüm mü 1 hafta kalsın istiyorum :) Ondan her zaman iki kat sürerim.

Golden Rose'un Rich Color serisini denemeyenlere gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Fırçası çok değişik, alışık olduğumuz gibi değil bir tırnağı iki darbeyle boyayabiliyosunuz. Aynı zamanda kuruma hızı da bana Flormar ve Pastel'den daha hızlı geldi. 


golden rose rich color oje

Ben renge tek kelimeyle aşık oldum.. Biter bitmez gidip depo edicem büyük ihtimal :)
Siz ne düşünüyosunuz, beğendiniz mi? Bu seride denediğiniz güzel renkler var mı?

7 yorum:

  1. Ben çok seviyorum bu seri ojelerini, gerçekten dediklerinin hakkini veriyo üstelik firçasina ben de basarili buluyorum.bu renk çok uyumlu ve hosh, bence oje surmeye üsenme tirnak yapin güzel:) bendekiler 06 coral pembe gibi renk ve 19 koyu turkuaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cok kullanisli fircasi tirnagin her yerine erisiyo. 06 seftalimsi pembe rengine baktim simdi internetten bu da cok hosmus :)

      Sil
  2. bu renge bayıldım! mutlulukla kullan :) Rich color serisi herşeyiyle güzel. Alınacaklar listeme ekledim bile.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. bayildim bu renge😄😄 hemen alip surecegim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayilarak kullaniyorum! Kesinlikle almalisin :)

      Sil