9 Şubat 2014

Garnier Makyaj Temizleme Suyu

Merhaba!
Birkaç gündür yazamadım, okuldu ders seçimiydi yine başladı zımbırtı. Bir de moralim bozuldu RT fırçalar 3M Migroslara geldi haberini duyunca teee Ortaköy 3M'e gittim ama orda yoktu. Görevli kadına sorunca da yüzüme melül melül baktı :'(
Neyyyse dert dediğin bu kadar olsun :) Bugün size Garnier'ın yeni ürünü olan 'kusursuz makyaj temizleme suyu' hakkındaki yorumlarımı yazıcam. Gratislerde, Watsonslarda görüp de aa bu nedir diyen, alsa mı almasa mı kararsız kalanlara yardımcı olur umarım.


garnier

Kabı gerçekten çook şeker, küçüklüğümüzdeki suluklara benziyor:) 
Kocaman bir ürün bana 4-5 ay yeter gibi geldi, 400ml ve 200 kulanımlık diye yazılmış üstüne de zaten. 
Ürünün en büyük avantajı; cilt,göz,dudak tüm makyajınıza etki edebilmesi. Öyle cilt makyajımı çıkarıyım, gözümdekini de çift bazlı makyaj temizleyicisiyle çıkarıyım derdi yok. Hepsinde de başarılı gerçekten. Özellikle göz makyajımın hepsini (eyeliner, rimel vs) kolayca çıkardı, kirpik falan da dökmedi. Makyajımı bunla çıkardıktan sonra, bir de tonikle siliyim bakalım kir kalmış mı dedim. Hiiiç birşeycik yoktu pamukta, hepsini çıkarmış Garnierciğim!

Diğer bir artısı da durlamaya gerek olmaması.. Cildinizde her hangi yapışkan veya yağlı bir his bırakmıyor. Suyla yıkamışsınız gibi hissediyorsunuz.

Ayrıca hassas ciltler için belirtmeliyim ki ürün size de uygun. Parfümsüz ve dermatolojik olarak test edilmiş.

Benim çok severek kullandığım bir ürün oldu kendisi, bu kadar kısa sürede. Nivea'larımın Neutrogena'larımın pabucunu dama atcak gibi duruyor :)

Ayrıca ürün Bioderma Sensibio H2O'nun dupe'u yani uygun fiyatlı benzeri olarak gösteriliyor. Ben onu kullanmadığım için kıyaslayamicam ama karşılaştıran herkes ikisi arasında fark olmadığını söylüyor. (Fiyat farkı hariç:))

Almak isteyenler için şu an yeni ürün olduğu için indirimli, Watsonslarda 11.99 tl'ye alabilirsiniz.(Normal fiyatı da sanırım 16.99'du)

6 yorum:

  1. Çok merak ediyorum bu ürünü biodermayı da denemedim henuz ikisini de denemek istiyorum bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ediyorum ben kendi adima, bu fiyata harika bir urun:)

      Sil
  2. Ben de bunu yazmani istemistim alisveris postunda, harika o zaman görünce almalik:)

    YanıtlaSil
  3. garnierin göz makyaj temizleyicisini beğenerek kullanıyorum hatta ben de Bioderma H2o ile karşılaştırmalı bir değerlendirme yazısı yazmıştım. bunu da denemek istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier'in goz makyaji icin ayri olan temizleyicisini hic denememistim, bloguna gelip bi okuyim yazisini:)
      Bu urunu de denemeni oneririm, az katki maddeli bi temizleme suyu, gayet de basarili.

      Sil