13 Şubat 2014

Gratis ve Watsons Alışverişim

Merhaba,
Bildiğiniz gibi Gratis ve Watsons sevgililer günü indirimine girdi. Gratiste The Balm, Max Factor, Alix Avien %40, Pastel ve Neutrogena %30, Loreal ve Maybelline %25 indirimdeydi. Watsonsta ise Gratisle aynı indirimler + Rimmel London ve Deborahta %25 indirim vardı. Ben de bu indirimleri değerlendirip, almak istediğim merak ettiğim bir kaç ürünü aldım. Bugün de bir alışveriş postu yapmış olcam:)


gratis 2014 indirim
Gratis bavulumda topladım tüm alışverişimi:) Yanıma fişleri de aldım anlatmaya başlayabilirim! 
* Ürünlerin hiç biri daha denenmedi, ondan detaylı yorum yapamicam. Bir süre kullanıldıktan sonra inceleme yazılarını yazarım. Siz de aldıklarımdan merak ettiğiniz varsa, yorum olarak yazarsanız ona öncelik vermeye çalışırım :)


watsons sevgililer günü indirimi
İlk olarak Watsons'a uğradım, çünkü genelde Gratis'ten daha fazla tester ve ürünleri oluyor. Ve fiyat olarak da Gratis gibi oyunlar yapmıyor.(Kasada fiyat değişimleri, indirimde fiyatı arttırmalar vs). Aldığım ürünlere gelirsek;

# Garnier - Karmadan yağlıya dönük ciltler için nemlendirici matlaştırıcı krem: Denemek için aldım, bloglarda memnun kalanların çoğunlukta olduğu bir ürün. Üzerinde yazan: hızlı emilir, yağ içermez, hassas ciltler için uygundur.
Fiyat: 11.25 tl (%25 indirimli)

# Loreal - Volume Million Lashes Maskara: Uzun süredir istedğim, ama bir türlü sıra gelmeyen bir ürün. Beğeneni çoook.
Fiyat: 30.75 tl (%25 indirimli)

# Rimmel London Allık - 190 Coral : Allıkta pembe tonlarını daha çok seviyorum. O yüzden şeftali tonlarına elim pek gitmezdi. Ama bu allık şeftali-pembe arasında kaldığı için hoşuma gitti.
Fiyat: 12.75 tl (%25 indirimli)

# Rimmel London Stay Matte Fondoten : Pudrasından çok memnun olduğum serinin bir de fondotenine şans vermek istedim. Bloglarda pek rastlamadım kendisine, tamamen şans olcak nasıl çıkcağı :)
Fiyat: 12 tl

*Ayrıca çok isteyip alamadığım bir ürün de oldu :( Golden Rose'un mat serisindeki rujlar Watsons'a gelmişti, ama 2-3 renk dışında kalmamıştı. (Gratis'e gelmemiş)

Gratis'ten aldıklarıma geçelim;
gratis sevgililer günü indirimi

flormar deluxe cashmere

# Flormar - Deluxe Cashmere Lipstick: Benim gördüğüm an aşık olduğum renk DC28 (güzelce ad verseniz ölürsünüz).  Seftali ağırlıklı bir nude renk. Tamamen rengi için aldığım bir ürün, umarım yapısı da güzel çıkar. Ayrıca belirtmeliyim ki ilk kez Flormar'ın bu kadar güzel kaplı bir ürününü görüyorum.
Fiyat: 18.25 tl (indirim yoktu)

# Essence Kaş Kalemi - 02 Brown : Uzun zamandır istediğim bir ürün, arkadaşımınkini deneyip çok sevmiştim. Fakat yazdan beri hiç bir yerde rastlamadım. Görünce hemen kaptım, şansıma benim rengimdi. (Büyük ihtimal sarı veya siyah kalsa da alcaktım :))
Fiyat: 3.5 tl

# Essence Long Lasting Göz Kalemi - 02 Hot Chocolate: Rengi çok tatlı bir kahve, keskin eyeliner bitişi istemediğim günler sade görünüm için tercih edebilirim.
Fiyat: 3.5 tl


parodontax

# İpana 3 Boyutlu Beyazlık Diş Macunu: İpanalarda 1 alana 1 bedava kampanyası vardı. Fiyat uygun olunca depolayım dedim.
Fiyat: 11.5 tl (ikisi)

# Paradontax Beyazlatıcı Diş Macunu: Bayılarak kullandığım ürün. Dişlerimi beyazlatan tek diş macunu daha dogrusu. Detaylı yazısı için tık tık.
Fiyat: 12.25 tl

# Benri Pamuk: Hazır indirim varken depolamak istediğim ürünlerden.
Fiyat: 1.25 tl (%40 indirimli)

The Balm'dan ihtiyacim olan bir sey yoktu ama olsa da alamazdim heralde. Koskoca standta bi palet bile yoktu. Far bazi yoktu. Sadece pek revacta olmayan rimeller ve balm shelterlar kalmisti. (Kadikoy subesi)

* Gratis'te çok rahatsız olduğum iki şeyden bahsetmek istiyorum. Bir, Maybelline rimellerde inanılmaz fiyat artışı olmuş, daha bir hafta önce normal fiyatı 15 tl olan maskaralar, 20 tlden 16 tlye düşürülmüş güya indirimle. İkincisi de, ben Loreal'in bir kaç rujuna bakarken, görevli bayana tester olup olmadığını sordum. O da 'tester kalmadı ama açıp gösterebilirim, sadece elinizde deneyecekseniz ' dedi. Kendi aldığım ürünlerin de böyle başkaları tarafından denenmiş olma ihtimali çok koyuyor bana. Keşke böyle saçma bir uygulamaya girmeseler. Kadına da 'yok sağolun, ben denenmiş ürün almak istemem onları da başkası alcak sonuçta' dedim. Ama umursadığını sanmıyorum..

Alışverişim ve yakınışım bitti:) Siz sevgililer günü indiriminde bir şeyler aldınız mı?

12 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini.Alligin ve rujun rengi güzel, o rimeli ben de merak ediyorum.Bizim burda da fiyatlar az olsa da kalkmis malesef:(gerçekten tester olmayan bir ürünü nasil deneyin der yaaa, bu görevlileri özellikle mi seçiyorlar anlamadim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim! Alligin ve rujun rengi cok benzer birbirine beraber kullanabilirim:) ben de hayret ediyorum Gratis calisanlarina, bi de onu actiktan sonra tekrar urun koruma bandi koyuyolar.

      Sil
  2. güle güle kullan? Essence ürünlerinde indirim var mıydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgililer gunune ozgu indirim yoktu sanirim, indirim tabelasi yoktu. Ama bazi urunlerde markaya ozgu indirim vardi. Rimeller, kalemler ve bi ruj serisi 3,5 tl idi

      Sil
  3. güzel günlerde kullan loreal rimele bende bakayım ayrıca flormar rujun rengi hoş görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cok sevdim, umarim yapisi da o kadar guzeldir:)

      Sil
  4. Volume million lashes ı bayılarak kullanmıştım! Ama gözaltına siyah siyah akma gibi bşiler yapıyodu o yüzden yeniden almamıştım. Flormar'ın ruju cidden çok kaliteli duruyo rengi de süper gözüküyo. Onun bi swatch unu istiyorummm!^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya, umarim akma yapmaz ben de... Biraz kullaniyim hazirlarim post'unu canim:)

      Sil
  5. Güle güle kullan canım ruj cok guzel gorunuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sagol:) aynen Flormar'in kaplarinin yanindan siyrilmis..

      Sil
  6. Aa Essence ürünlerine hiç göz atmamıştım indirim yok diye. :(
    Merve'ye katılıyorum ruj çok güzel gözüküyor.
    Güle güle kullan hepsini canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de oylesine bakiyodum sansa oldu:)
      Cok sagol canim...

      Sil