17 Şubat 2014

Rimmel London - Coral Allık

Merhaba!
Sendromlu bir pazartesinin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz :) Bugün size bir süredir bayılarak kullandığım bir allığı tanıtcam. Benim gibi allık konusunda elini korkar alıştıranlar için çok güzel günlük bir allık. 


rimmel london coral
Ta daaa, Rimmel London'ın 190 CORAL adlı allığı. Şu ana kadarki allık seçimlerimde elim hep, pembe ve mor renklere hatta onların da soğuk tonlarına giderdi. Ama bir ilk yapıp şaftali tonunda allık aldım, iyiki de yaptım! Bronz göz makyajını böyle sicak şeftali renklerinin daha güzel tamamladığını farkettim.


rimmel london coral allık
Elimdeki duruşu da böyle... İçinde çok hafif simler var ama çok doğal şekilde. (Bu konuda güvenebilirsiniz, ışıltılı makyajı sevmeyen biriyim)
Pigmentasyonu orta seviyede, bu allıkla elma yanaklara kavuşmak imkansız. Bir fırça darbesiyle gayet doğal bir görüntü yakalayabiliyorsunuz. O yüzden beyaz tenlilerin çok sevebilceği bir allık. Esmerlerde ise kendini çok belli etmeyebilir (2-3 kat uygulama gerekebilir.)
 Tozutma miktarı standart şekilde bence çoğu allık gibi azıcık tozutuyor. 
Kalıcılığına gelirsek, sabah 7 gibi makyajımı yapıyorum. Öğlen arasında 12 gibi kontrol ettiğimde hala duruyordu fakat 1-2 ton açılmış şekilde. Yani 4-5 saat idare ediyor. Tazeleyip akşama kadar idare edebilirsiniz tabi :)

Yanağımdaki görüntüsü de bu şekilde. 1-2 fırça darbesi uyguladım. İçinde çok hafif pembelik olan bu şeftali rengini ben çok sevdim, siz ne düşünüyorsunuz? 

*Ürünü Watsonslarda bulabilirsiniz. 
Fiyat: 12.75 tl (indirimli fiyatı, normali de 16 olması lazım)


11 yorum:

  1. Rengi çok hoşmuş.Bu tonlar da allıkları çok seviyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullan doğal bir pembelik katmış günlük kullanım için ideal bencede:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen dogal durdu, en cok ondan sevdim:) cok sagol..

      Sil
  3. ben de bir zamanlar sanki bu allığın farklı versiyonunu kullanmıştım. çok memnun kalmıştım:)))) çok doğal çok hoş durmuş sende.... güzel günlerde kullan:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 1-2 farkli rengi daha vardi.. Cok tesekkurler guzel yorumun icin:)

      Sil
  4. çok doğal duruyor çok beğendimmm :)

    YanıtlaSil
  5. coral renkleri çok seviyorum hele bu renk daha bir güzelmiş :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Harika hiç belli olmuyor artı parlıyor

    YanıtlaSil