6 Mayıs 2014

Wet n Wild - Pearlescent Pink

Merhabalar!
Sonunda vizelerim bitti de tekrar blogla adam akıllı ilgilenmeye dönebilirim :) Tabiki her bölümüm kendine ait zorluğu vardır ama mühendislik nasıl bir ömür törpüsü anlatamam...

Konumuza dönersek bugün inceleyeceğimiz ürün Wet n Wild'ın Pearlescent Pink adlı allığı. Gördüğüm ve duyduğum kadarıyla çoğu Gratislere ya stand kurulmamış ya da kurulan standlar  da açılmamıştı. Benim gördüğüm/duyduğum açık standlar; Bağdat Caddesi Erenköy ve Suadiye Gratis, Metrocity Avm Gratis ve Bakırköy Carousel Avm Gratis.

Şimdi allığı incelemeye geçebiliriz;

wet n wild gratis

Pearlescent Pink rengini secme sebebim Nars-Orgasm'a dupe olarak gosterilmesiydi ve tabiki rengin bana hitap etmesi. Simdi dogru bi tercih yaptığımı görüyorum cunku elimdeki hic bi alliğa benzemeyen cok tatli bi gül kurusu rengi bu allık.  

Kabın içinden açılı bi fırça çıkıyor ama bence allık uygulamaya hiç uygun değil onu kabı temizlemek için kullanmayı düşünüyorum :)


wet n wild gratis
İçinde altın yansımalı simler barındırıyor. Kabından bakınca simler yapay gelse de uygulandığında çok doğal bi ışıltı veriyo bence. 

Pigmentasyon ve kalıcılık yönünden benden tam puan aldı. Hatta pigmentasyonu o kadar yüksekki çok hafif dokunuşlarla uygulamalısınız yoksa çok ağır bi görüntü sunabilir. Kalıcılık konusunda da fondotenimin üzerine uyguladığında tüm gün yanağında benimle kaldı.

Benim için tek eksisi çok fazla tozutması oldu ama onu da fiyatının uygunluğu sayesinde mazur görebilirim..

 
wet n wild allık
Üstte yoğun uygulanmış, altta da dağıtılmış halini görebilirsiniz. Çoğu makyaja uyabilcek güzel bir ton oldu benim için.

*Fiyat: 12.95 t






12 yorum:

  1. Mühendislik mi zeki bir kız olduğunu fark etmiştim zaten ne güzel ya allık gerçekten harika buraya nezaman gelir çalışanların bilgisi yok istanbul distiribitörüne bağlı hiç gelmeyebilirmişte :( hayırlı olsun canm güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estafurullah, tesekkur ederim...
      Evet Istanbul'da bile 5-6 yerde varken baska sehirlere baya gec gelir heralde :/
      Bulunca kacirmamani oneririm :)

      Sil
  2. Rengine ben de bayildim kesinlikle harika bir secim:)

    YanıtlaSil
  3. Rengi çok güzelmiş bunun. Allık alsam mı almasam mı bilmiyorum ama :/ Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilgini ceken, elinde olmayan bir renk varsa denemeye deger bence :)

      Sil
  4. bugün İzmir gratisten sepete attım bile :)

    YanıtlaSil
  5. Rengi cok güzelmis visne cürügü gibi, sonbaharda ben bu renkten cok arayipda bulamamistim, maalesef WetnWild benim yakinlarimdada satilmiyor, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Rengi harika, güzel günlerde kullan canım:) Mühendisliğin ömür törpüsü olduğunu ben de görüyorum erkek arkadaşımdan :)

    YanıtlaSil