31 Mayıs 2014

Neutrogena - Çift Fazlı Göz Makyajı Temizleyicisi

Merhaba, hepinize mutlu haftasonları!
Bugün size aşk-nefret ilişkisi yaşadığım bir ürünü tanıtıcam; 
Neutrogena'nın çift fazlı göz makyajı temizleyicisi.


neutrogena çift fazlı
(+)'ları
Fazlardan biri yağ biri de sıvı. Bu iki karışım bir biri içinde çözününce çıkaramicakları makyaj malzemesi kalmıyor. Waterproof maskaraları bile kolayca çıkarıyolar. Yoğun göz makyajlarını (koyu renk farlar, eyeliner, bol maskara..) makyaj temizleme suları bir kaç pamukta çıkarsa da biraz etrafa yayma söz konusu oluyor. O yüzden, böyle makyajları çıkarmak için hep bu ürünü kullanıyorum ve kolayca temizleyebiliyorum.

(-)'leri
Ürünün üstüne utanmadan 'yağlı his bırakmaz' yazsalar da, kullandıktan sonra göz kapaklarınızı yağ içinde bırakıyor. Kesinlikle üzerinden makyaj temizleme suyuyla ve suyla silinmesi gerekiyor. Bu - benim için çok önemli çünkü; göz çevremizi öyle yağlı bırakmak, özellikle göz altlarımızda ufak ufak yağ bezelerinin oluşmasına sebep oluyor. İşin özü; göz çevremizin tamamen temizlendiğinden emin olmalıyız



neutrogena temizleyici
Kullanım;
Sol resimde gördüğünüz gibi iki faz ayrı duruyor. İlk olarak şişeyi iyice çalkalayıp bunları birbirine karıştırıyoruz. Bu köpüren sıvıdan pamuğumuza biraz döküyoruz ve göz makyajımızı çıkarıyoruz.

Ben bu temizleyiciyi aynı zamanda makyaj fırçalarımı ve süngerlerimi temizlemek için de kullanıyorum. 

Bol bereketli bir ürün. 4-5 aydır kullanıyorum (tabi sadece yoğun makyajlarda ve fırça temizlemede), anca yarısına geldim.

*Ürünü Gratis,Watsons Migroslarda yaklaşık 20 tl'ye bulabilirsiniz.

3 yorum:

  1. çok merak ettiğim bir ürün aslında.Ama şu yağlı his bırakma konusunda çok takıntılıyım bilemiyorum.Ben biraz daha düşüneyim en iyisi:):)
    http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de o zaman tekrar dusun cunku gercekten yagli bi bitisi var..

      Sil
  2. Aynı düşüncelere sahibim=) İlla kullanım sonrası ılık su ve dalinle yıkıyorum o yüzden

    YanıtlaSil