10 Mayıs 2014

Wet n Wild - Cherry Bomb Ruj

Ya mayıs geldi yaz geldi derken havalara bakın...
Ben de günün kapalılığına uygun olsun diye bu postu hazırlamak istedim.
Wet n Wild'ın geliş haberini duyduğumda hemen kendimi megalast serisinin renklerine bakarken buldum. Çünkü benim en sevdiğim ruj yapısı olan mat-satin arası bir yapıdılar. Gerçi anladığım kadarıya renklerine göre yapıları da biraz değişiklik gösteriyor.
Daha fazla uzatmadan ilk seçtiğim renk olan Cherry Bomb isimli harika bir bordoyu incelemeye başlayalım :)


wet n wild cherry bomb
Kabı gerçekten çok başarısız, ama bunun nedeni dandik bir plastik olmasından değil çünkü o plastik kısım gerçekten güzel oturuyor kapağına, çantada açılma gibi bi durum olmaz bence. Asıl sorun rujun bir kısmının açıkta olması. Ne kadar titiz davranırsanız davranın  ruj şeffaf palastik kısmın her yerine bulaşıyor. 



wet n wild cherry bomb

wet n wild bordo ruj
Rengi hakiki bir bordo. Kahve veya mor gibi baskın bir alt tonu yok. 




wet n wild ruj
Tenimdeki duruşu da böyle..
Mat yapıda, sim falan içermiyor. Tek başına dudaklarda hafif kuruluk yapıyor inkar edemicem. Fakat ben en iyi görünümü şöyle yakaladım; ilk olarak tek kat lipbalm sürüyorum, lipbalmın fazlalığını alıp elimle iyice dudağıma yediriyorum. Çünkü çok lipbalm üzerine uygulayınca ruj kendi rengini veremiyor, 1-2 ton açılıyor. Sonra nemlenmiş dudaklarıma bu ruju uyguluyorum, hem kuru bir görüntü oluşmuyor (aksine hafif ıslak bir görüntü yakalıyorum), hem de ruj kendi rengini ve opaklığını direk veriyor.


wet n wild cherry bomb
İşte dediğim uygulamadan sonraki görüntü. Bence kuruluk-kusur belirtme gibi sorunlar ortadan kalkıyor böylece. Rengi de dediğim gibi çok asil bir bordo.


wet n wild ruj renkleri
Beyaz tenimdeki duruşunu çok sevdim ben :)


wet n wild ruj
Sevdiğim bir başka özellik ise, sicak tonlu olmaması sayesinde dişlerimi çok beyaz gösterdi. Ve koyu ruj+bembeyaz diş aşığı biri olarak çok hoşuma gitti bu özellik. 

Şimdi benim için tek eksisine gelirsem, bu ruj çok fazla bulaşıyor. Son resimde de biraz belli oluyor, ne kadar silsem de dişlerime bulaşmaya devam etti. Sadece diş de değil, dudağa yapılan en küçük bir harekette etrafına bulaşıyor. Yani bu rujla yemek yemek falan mümkün değil bence. Bu soruna nasıl bi çözüm bulabilirim bilen anlatırsa çok sevinirim :)

Kalıcılık konusunda, bu kadar bulaşan bir rujdan beklentimin çok üstünde bir başarı gösterdi. 3-4 saat dudakta kalıyor (altına lip balm uygulamama rağmen, belki lip balmsız daha uzun süre kalır). Fakat dediğim gibi bu ruj sürüldüğünde ekstra dikkat etmek gerekiyor makyaja yoksa çok sıkıntı çıkarabilir.

Fiyat: 9.90 tl. 
Wet n Wild standı olan Gratislerden bulabilirsiniz.



*Blogger fotoğraflara kendi kendine ışık ekleyip, azaltıyor. Bu sorunu malesef çözemedim ondan karanlık fotoğraflar için özür dilerim.

12 yorum:

  1. Dudaklarin cok güzel canim, bu rujun rengide cok yakismis :) Ruju bir kat sürdükten sonra bir kozmetik kagidini ikiye ayir ve seffaf parcasini dudagin üstüne koy ve üstünden pudrala ve sonra tekrar bir kat sür rujdan dudaklarina, belki öyle daha kalici olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler :)
      Kozmetik kagidi dedigin nedir canim? Ben peceteyle fazlaligi alip pudra suruyorum dedigin gibi ama oyle de mat bi goruntu oluyor, boyle islak bitisi yakalayamiyorum:/

      Sil
    2. su kozmetik mendiller, hani kutuda oluyorya, yumsak ve ince olanlar. Türkce pecetemi deniliyor yoksa ona, kusura bakma, türkcem cok iyi degil bazi kelimeleri bilemiyorum.
      Mat görünümden sonra bir kere daha sürsen ruju belki o islak görüntüyü yakalarsin? yada seffaf bir gloss sürsen üstüne :)

      Sil
    3. Anladim simdi evet ince pecetelerle yapiyorum ben de dedigini, daha kalicilastiriyo dedigin gibi :)

      Sil
  2. Dudakların harika !
    Bende wet in wild rujlarına kafayı takmış durumdayım.
    Sürekli girip girip yabancı bloglarda uygulanmış hallerine bakıyorum ama hala karar verebilmiş değilim renk konusunda.
    Bu renk harika bir renk ama bulaşma konusu gerçekten sıkıntı.
    Güle güle kullan diyim :)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay cok tesekkur ederim :)
      Ben de cok swatch arastirmasi yaptim ama Turkiye'ye her renk gelmemis tabiki:( yine de bu rengi hosuma gittigi icin almaya devam edicem diger renklerini de..

      Sil
  3. kenarlara bulaşmaması için iyi bir dudak kalemi kullanabilirsin lakin dişler için ne yapman gerektiğini bilemedim :) güle güle kullan renge bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. Harika durmuuuuş! Nası güzel ya dudakların maşallah, rujun rengi ise harika! Ama wet n wild rujların içerikleri çok çok kötü diye okumuştum bi araştırma sitesinde. O yüzden hiç yanaşmıyorum:/ Buarada Rimmel kalem ruj aldım, senin yüzünden diye de yazdım=)) ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sagol canim:*
      Simdi sen diyince baktim da talc alkol hepsi varmis cidden, uzdu :(
      Onu da yayina ekliyim en iyisi

      Sil
  5. Vay süper çok yakışmışş renk harika :)

    YanıtlaSil