3 Mart 2015

Revlon markası artık Watsonslarda!


Günaydın!
Bugün bir ürün tanıtmak için değil, güzel bir haber vermek için yazıyorum :)
Instagram'dan Watsons'ı takip edenler bilir, ama ben yine de haberi olmayanlara iletiyim. Birkaç gün önce Watsons yeni bir marka getirceğini açıklamıştı. Sonunda bu Cumartesi hangi marka olduğunu söyledi; Revlon artık Türkiye'de!



Daha sadece İstanbul Rumeli şubesinde satışta olsa da, Nisan ayı sonuna kadar tüm mağazalara getirilmeye çalışılcakmış. 
(Hangi şubelerde olduğunu bu sayfadan takip edebilirsiniz.)


Peki ben Revlon markasından neyi öneriyorum?
revlon mat kalem ruj
Revlon Colorburst Matte Balm'lar gerçekten mükemmel. Mat ruj sevip dudakları kurutmasından şikayetçi olanların özellikle çok seviceğini düşünüyorum. Çünkü yapıları yumuşacık. 



Sultry isimli olanın benim dudaklarımda duruşu bu şekilde. 



revlon fondoten
Revlon Colorstay Fondoten, sanırım markanın en ünlü ürünü. İki farklı cilt tipine göre farklı çeşidi bulunuyor. Karma/yağlı cilter ve kuru ciltler olmak üzere. (Tüm markalar niye böyle bir ayrım yapmıyor ki?)
Bu ürünü de yurtdışı seyahatimde alma şansı bulmuştum. Fakat havaalanında çantam aranınca sıvı ürün diye el koyuldu. Benimle birlikte Türkiye'ye dönemedi yani :( Ama bir haftalık birlikteliğimizde çok sevdiğim bi ürün olmuştu. Yüksek kapatıcılıkta ve çok kalıcı bir fondoten. Yağlı cilt için olanı oldukça mat bir bitişe sahipti. Kısaca, fondoteni uzun süre cildimizde taşımamız gereken özel günlerde kullanmalık güzel bir fondotendi. 



Peki fiyatlar ne alemde?
Fiyatlar, benim gözlemlediğim kadarıyla Avrupa satış fiyatları ile bire bir aynı fiyata Watsonslara gelmiş. (Amerika fiyatlarının biraz üstünde.) Watsons'ın da İngiltere menşeli bir firma olduğunu düşünürsek, İngiltere (Boots) fiyatlarına gelmesi bana gayet makul geldi. 

Fondotenler 50 tl, rujlar- kalem rujlar 30 tl, göz ve dudak kalemleri 20-25 tl civarında. Kısacası Loreal seviyelerinde. 


Watsons'ın, büyük bir adım atarak Revlon'u getirmesine çok sevindim. Hem müşteri yorumlarını ciddiye alıp, taleplere ses vermesine; hem de bizi farklı ve kaliteli bir markayla tanıştırmasını takdir ettim. Darısı Sleek, Milani, Soap&Glory, Mua gibi diğer güzel drugstore markaların başına :)


5 yorum:

  1. Sultry rujun tam rengini yazabilir misin acaba teşekkür ederim çok güzel bi yazı olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rujun tam adi: Revlon Colorburst Matte Lip Stick Balm rengi de 225 Sultry :)

      Sil
  2. Salam revlonun sand beige rengi nasil yani uyguladiqdan biraz sonra oksidlesme yapmiyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba tekrardan :) ben o rengi kullanmadim ama bu fondoten genel olarak oksitlenme yapmadi bende. Buff rengi beyaz tenlilere uygun bir renk, sand beige onun biraz koyusu, nude da bugday tenlilere daha uygun

      Sil
  3. Ne Revron ürünleri nede bu ürünün satışını yaptığı mağaza beş para etmez.Ürünü satana kadar ağzınızın içine bakıyorlar ürün ile ilgili şikayette bulununca karşınızda bir grup aslan duruyor.yardımcı olmak şöyle dursun birde yalancı muamelesi görüyorsunuz.ne ürünü nede mağazayı tavsiye etmiyorum kesinlikle

    YanıtlaSil