28 Şubat 2016

Golden Rose Longstay Precise Browliner - Asansörlü Kaş Kalemi

Merhaba,
Golden Rose bu aralar gerçekten kendini aştı, pazarı, yeni ürünleri çok güzel takip ediyor. Önce likit mat ruj furyasını katıldı, şimdi de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz benzeri asansörlü, waterproof bir kaş kalemi çıkarmış. Geçtiğimiz günlerde merak edip aldım ve elimden düşmez oldu. Anastasia'yı almak aklımda vardı ama şimdilik erteledim çünkü Golden Rose'dan çok memnun kaldım. Böyle bir kaş ürünü arayışındakilere yardımcı bir yazı olur umarım.


golden rose kaş
Golden Rose'un kendi mağazasından yaptığım alışverişim bu şekildeydi. Bu tarz yeni ürünler malesef Gratis ve Watsonslarda bulunmuyor. Kendi mağazalarını, kiosklarını ya da internet sitesini gezdiğinizde görmediğiniz ne kadar ürünü olduğunu farkediyorsunuz.
Neyse, ben de yeni çıkan bu Ice Chic ojeleri ve asansörlü kaş kalemini denemek istedim. Ojeleri ayrı bir postta burda ya da Instagram hesabımda (@bayanbakimli) paylaşırım, ama ilk izlenim olarak renk skalası oldukça farklı ve hoş renklerden oluşuyordu. Ben de bu siyaha çalan zümrüt yeşili ve kiremit kahve gibi rengi denemek için aldım. 


 Artık kaş kalemi için olan yorumlarıma geçebilirim. Tam adı Golden Rose Longstay Precise Browliner.
golden rose kaş kalemi
İki taraflı bir ürün. Bir tarafında kremsi yapıdaki kaş ürünü, diğer uçta da kaşları taramak ve ürünü dağıtmak için kaş fırçası mevcut. İki tarafın da kapağı mevcut, bu sayede makyaj çantasına atılıp güzelce taşınabiliyor. 



golden rose

golden rose
* Ürünün asıl kısmı epey ince yapıda, kalem ucu kadar. Bu sayede risksiz bir şekilde kaşa ince çizgiler çekip boşlukları doldurabiliyorsunuz. 
* Fırçası dandik olur düşüncesindeydim ama ürünü gerçekten güzel bir şekilde dağıtıp, kaşın iç kısımlarına yediriyor. 
* Ortalama bir pigmente sahip, ne o kurşun kalem yapısındaki sert kalemler gibi az renk veriyor, ne de elinizi çok korkak alıştırmanıza, inanılmaz fake görüntülere sebep olacak şekilde fazla pigmentli. 
* Kalıcılığı benim için yeterli, gün sonuna ilk görünüm hafiflese de kesinlikle kalıcı oldu. (Hala elimdeki zamk gibi yapışan Anastasia Beverly Hills Brow Pomade kadar kalıcı bir ürüne denk gelmedim ama onun dışında denediğim en kalıcı kaş ürünlerinden.)
* Bendeki 102 numaralı rengi, kaşlarıma güzel uydu. Küllü kumral kaşlarınız/saçlarınız varsa tavsiye ederim. Serideki renkler biraz değişik ilerliyor, sırasıyla değil tam çözemedim. Genel olarak koyu renklerden oluşuyor gibi geldi, 102 sanırım en açık 2. renk. En açık olan fazla sicak geldi benim gözüme ondan bunu tercih ettim. O yüzden online yerine kesinlikle rengi deneyerek almanızı tavsiye ederim. 
* Ürünün beni en memnun eden özelliği çok pratik olması oldu. Çünkü alıştığımız normal kaş kalemleri, sert yapıları nedeniyle kaş dökme, renk vermeme gibi sorunlara sebep olabiliyordu. Onun dışındaki kaş ürünleri de (kaş farı, jeli vs) kullanım olarak epey zaman ve uğraş istiyordu. Bu ikisinin arasında güzel bir yere oturmuş, kaş dökmeyen, güzel renk veren, pratik bir ürün. (Asansörlü yapıda olması da açma derdinden kurtarıyor)



golden rose asansörlü kaş kalemi

102 renginin duruşu da bu şekilde. 


Benim oldukça memnun kaldığım bir ürün oldu. Kesinlikle bittikçe tekrar alırım diyorum. Anastasia Brow Wiz kullanmadım ama özellik ve kullanım açısından ona çok benzediğini düşünüyorum.
Fiyatı: 17-18 tl
Golden Rose mağazalarından ya da Golden Rose 'un sitesinden inceleyebilirsiniz.

2 yorum:

  1. kaş kalemi güzelmiş ama ojeleri daha çok beğendim..

    YanıtlaSil
  2. Kaş kalemini sevmeme sebeblerimin en başında sert oluşları, renk vermeyişleri ve dökmeleri gelirdi. Böyle yumuşak yapıda bir ürüne de sans vermek gerekiyor demek ki.
    Ojelerde çok hoş, güle güle kullan.

    YanıtlaSil