1 Mayıs 2016

Maybelline Lash Sensational Maskara


Merhaba,
Yabancı video ve bloglarda çokça övüldüğünü gördüğümüz Maybelline'in Lash Sensational maskarası sonunda ülkemize gelmiş. Gratis, Watsons ve Cosmo Home'larda satılıyor artık. Ben de bu maskarayı 2 ay önce bir yurtdışı gezimde almıştım. Uzun bir süredir kullandığım için, yorum arayışında olanlara, alsam mı almasam mı diyenlere yardımcı bir yazı yazıyım dedim.


Öncelikle, ilk açıldığında biraz ıslak ve zor kuruyan bir yapıya sahip olduğunu düşündüm. Ama çoğu maskarada olduğu gibi 1-2 haftadan sonra yapısı iyice oturup, kendi kıvamına geliyor. 
Maskaraları dolgunluk verme, hacim verme ve uzatma olarak 3 ayrı görevde bölersem, bu maskara kesinlikle hacim verme kısmında başarılı olan gruptan. Fırça yapısı sayesinde, benimki gibi düşük kirpikleri bile çok güzel kaldırıp hacim veriyor. Uzunluk sağlama konusunda ise daha iddalı maskaralar denemiştim açıkçası. Ama kirpikleri kıvrık tutup, hacimli ve uzun göstetmede çok memnum kaldığım bi rimel oldu.

Ayrıca, simsiyah bir yapısı var. Özellikle 2.katta kirpik dibinizi de iyice belirginleştirmiş oluyor.


maybelline lash sensational gratis

maybelline lash sensational maskara
Fırçası görüldüğü gibi plastik ve eğimli. Bu tarz fırçalar, düşük kirpiklere en iyi gelen fırçalar bana göre. O kaldırma işlemi, yumuşak kıllı fırçalarla pek olmuyor çünkü. Yalnız yukarıda da dediğim gibi ilk açıldığında biraz ıslak olduğu için zor kuruyor. O yüzden sürdüğünüzde, kuruyana kadar parmaklarınızla kirpiklerinize yukarı doğru baskı verip, ıslaklığı gidene kadar düşmesini engellerseniz, daha da hacimli kirpikler oluyor. (Çünkü nasıl kurudularsa o şekilde kalıyor gün içinde kirpikler.)
Kirpikleri asla yapıştırdığını düşünmüyorum, ıslak yapılı olmasına rağmen topaklanma yapışma vs yapmıyor. Ayrıca gün içinde dökülme problemi de yaşatmadı bana.
Maskara ile ilgili olumsuz tek söyleyebileceğim şey, çok zor çıkıyor oluşu. Waterproof olma gibi bir vaadi olmasa da, aynı öyle maskaralar gibi çok zorluyor çıkarırken. Maybelline Rocket maskarayı kullananlar bilir, bu da onun gibi diyebilirim.


Benim açık renk, düşük ve seyrek kirpiklerimde duruşu bu şekilde. Ben hacminden ve siyahlığından çok memnun kaldım. Tekrar alırım kesinlikle. 

Fiyatı: 19 tl, (Fakat bu Gratis'in bu ayki katalogunda 15.90'a satılmakta).
 Gratis, Watsons, Cosmo Home, T-Shop gibi kozmetik dükkanlarında bulabilirsiniz.

11 yorum:

  1. alsam mı almasam mı hala kararsızım :-((

    YanıtlaSil
  2. o kadar çok rimel aldım ki almamam gerek :D
    ama merak da ettim :S

    YanıtlaSil
  3. Merhaba 🙄 İnstagramını kapattın mı isim mi değiştirdin, seni arıyor gözlerim. Blogundaki sleek yazısını görünce merak ettim. Umarım iyi ve huzurlusundur. Kendine çok iyi bak 🙏🏼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım geç cevabım için kusura bakma gözümden kaçmış.. Evet Instagram hesabımı kapadım daha doğrusu dondurdum bir süreligine, biraz özliyim dedim, eskisi kadar istekli değildim :) Öpüyorum seni, sen de kendine iyi bak

      Sil
  4. Bende dökülme yaptı hic memnun değilim upuzun kirpiklerim var benşm :(

    YanıtlaSil
  5. bayanbakımlı instagrama dönsün diye bi hashtag başatıcam. dön şu mecralara da gözümüz gönlümüz şenlensin! sen özledin mi bilmem ama şahsım adına ben çok özledim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah ne tatlısın! Ya eskiden cok hevesli hevesli paylasım yapıyordum, sonra o keyif alma gitti yerine sanki görevmis gibi paylaşım yapma modum geldi. O yüzden bi süre daha uzak kalıyım yavas yavas hevesleniyorum arada :))

      Sil
  6. ben de memnunum bu rimelden bu arada bloğumda blog keşif etkinliği yapıyorum hem de parfüm hediyeli beklerim :)

    YanıtlaSil
  7. güzel bir maskaraya benziyor ^^

    YanıtlaSil
  8. Çok severek kullanıyorum bu maskarayı çünkü gerçekten kirpikleri çok güzel kaldırıyor

    YanıtlaSil