26 Şubat 2014

Real Techniques - Expert Face Brush

Merhaba cogu blogda olan bir yaziyla karsinizdayim bugun:) ama kendi fikirlerimi de yazmasam icimde kalirdi...
Sonunda Real Techniques fircalarin Migroslara ve Macro Centerlara gelmesiyle hemen Migros'a kosmustum ama malesef gittigim 2-3 Migrosta da yoktu:( Sonra gecen hafta, Ortakoy Migros'ta bulabildim.
Hangi Migroslarda oldugunu nasil gorceginizi postun sonunda yazicam. Benim gibi gidip hayal kirikligina ugramayin sonra...

Ben, fondotenim icin kusursuz fircayi bi turlu bulamamistim. Far icin Mac ve Ecotools, pudra icin Ecotools gayet yetiyordu ama fondoten icin istedigim sekilde iz yapmicak ve fondoteni dogal bi sekilde dagitan fircaya kavusamamistim.
Sonra onlarca yuzlerce blogda okuduktan sonra Real Techniques'in hangi fircasini almam gerektigini anladim. Fondoten uygulamasi icin, foundation brush, expert face brush ve stippling brush olmak uzere 3 secenegi bulunuyo diyebiliriz.
Foundation brush hemen hemen hic bir blogda onerilmemis ve gereksiz diye nitelendirilmis.
Peki kalan ikisinden hangisini secicez? Soyle ki, expert face brush cok amacli kullanabilcek bir firca ama sivi-kopuk her formdaki fondoteni yuksek kapaticilikla uygulamak icin bire bir bi fondoten fircasi diyebiliriz. Stippling brush ise duo fiber dedigimiz tarzda, yani daha seyrek kıllı. Expert'e gore daha dogal ve hafif kapaticilik sunuyor. Likit fondotenlerde oldukca basarili fakat kopuk formlu fondotenler icin killari biraz az geliyor bana gore. 

Simdi expert face brush'i incelemeye gecebiliriz...

expert face brush
Real Techniques Expert Face Brush, ten makyajinin bir cok bolumunde kullanilabilcek bir firca; sivi fondoten, kopuk fondoten, krem allik vs..


real techniques fırçalar migros
Oldukca sık kıllı bi firca, bu sayede yogun ve katimsi yapidaki fondotenleri de cok guzel iz yapmadan uygulamanizi sagliyor.
1 haftalik kullanimin sonunda 1 kere yikadim ve hic dokulme yapmadi.


expert face brush
Ayrica plastik tutma yeri sayesinde elde cok guzel tutuluyor, rahat bi uygulama sagliyor.

expert face brush türkiye
Bu da Migros'ta cektigim bir fotograf,  fiyatlar icin yardimci olmasi icin. Expert Face Brush'i 32 tl'ye alabilirsiniz.
Simdi hangi Migros'ta olup olmadigini gorebilmeniz icin; 
Migros'un 

http://www.sanalmarket.com.tr/

Adresine kayit olmaniz gerkiyor. Hangi subenin stogunu gormek istiyosaniz o Adresi secmelisiniz. Sonra reyonlar kismindan, kagit/kozmetik kismina girip makyaj aksesuarlari kismindan fircalari gorebilirsiniz. Eger orda gozukmuyorsa, o magazada olmuyor urun. Ustte, istediginiz adresi secip o subede gorebilirsiniz olup olmadigini.

Umarim yardimci olmustur..

9 yorum:

  1. Off!! Adana da hiç yok dediğin adresten baktım birkaç tane mağazasına hiçbirinde yok maalesef hayırlı olsun canım bende gelse ilk bu fırçadan alıcam şuan amazonla bizim ülkemizde 14 lira gibi bir fiyat farkı var ama kargo ücreti+ beklenen gün + gümrüğe takılacakmı stresi yerine ben 14 tl yi gözden çıkarırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim Istanbul'da bile yarisinda yok malesef, bazi bloglarda 1 ay icinde tum Migroslara dagitim yapilcagi yazilmisti. Sen de sor istersen arayip Adanadaki Migroslarin birine olmadi Amazon'dan soylersin.

      Sil
    2. Gelir ya birde bir duyuma göre tabi aslı varmı belli değil gratis watsons gibi yerlerde satmaya başlayacakmış eğer öyle birşey olursa rekabetler indirimler olur :)

      Sil
    3. Insallah, oyle olursa ben de seriyi tamamlicam:)

      Sil
  2. Canım sanalmarketten bakıldığını bilmiyordum.Harikasın!
    Nerelerde olduğunu merak eden birçok kişiye yardımcı oldun! :)
    Bende pazartesi günü Cevahir Migros'ta buldum aldım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 2-3 kere elim bos geri donunce Migros'tan, internette arastirirken farkettim sanal marketin subeye gore degistigini.. Yardimi olduysa ne mutlu, sen de gule gule kullan :))

      Sil
    2. Sanal marketten de alınıyor subeye göre ama ben bugün kurtköy migros tan aldım hem ucuz

      Sil
  3. Sanal Market ten de alınıyo ben bugün Kurtköy Migros tan aldım her çeşidi var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sanalmarketten de aliniyo ama kendi evinin en yakinindaki migrosta varsa getiriyolar bitek

      Sil