3 Nisan 2014

Günün Ojesi - Flormar 433


Gunaydin! 
Bu yaziyi vapurdayken hazirliyorum, cok zevkli oluyomus boyle bundan sonra resimlerimi aktarip sabah yolculuklari siramda yazabilirim :)
Havalarinin isinmasiyla baharin canli renkleri hem kiyafetlere, hem makyajlara hem de ojelere yansidi.. Ben de cok sevdigim ama kullanmaya zor cesaret ettigim bi ojemi sizinle paylasmak istedim :)

flormar lacivert oje
Flormar benim icin gerek renk skalasi, gerek fiyatlari gerekse kolay ulasilabilir olmasiyla favori oje markam diyebilirim. Bu da Flormar'in 433 numalari ojesi. Elektrik mavisi mi saks mavi mi bu tam karar veremedim, sizce?


flormar oje renkleri
Bu harika canli rengin, tirnaklarimda durusu bu sekilde. Icinde kesinlikle isiltilar ve simler var. Kalicilik konusunda iste tipik bi Flormar iste; 3-4 gun soyulmadan kaliyo ama bu kadar dikkat cekici bi ojeyi 2 gunden fazla tutmuyorum ben tirnaklarimda.


flormar oje 433
Opaklik konusunda cok basarili, fotografta gordugunuz tek kat uygulanmis hali. Icindeki simleri de gorebilirsiniz..

Bence canli renk oje kullaniminda dikkat etmemiz gereken, kiyafet kombinleridir. Sokaklarda cok goruyorum, mor oje mor kazak yesil babet biiir suru seyi bi arada kullanmis. Illa her seyi eslestirmek zorunda hissetmeyin kendinizi.. Hakan Akkaya'nin da dedigi gibi kombininizde sadece bi yeri patlatin ve ilgiyi oraya cekin :) Bence oje de kesinlikle kombine dahil olan bisey. Tabiki kendi fikirlerim bunlar
Ben mi ne giydim? 
Beyaz kazak, koyu renk kot ve lacivert supergalarimla ilgiyi tamamen ojede biraktim :)

10 yorum:

  1. Çok güzeeel=) Bende de bu renk maybelline in ojesi var. Siyah giydiğimde sürdüm bi iki defa. Öyle de güzel patlıyo:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim sade her seyle uyar bence de :)

      Sil
  2. Rengi çok güzel capcanlı kombininle çokda güzel patlamıştır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cok seviyorum, arada cesaret edip suruyorum iste.. Sagol guzel yorumun icin :)

      Sil
  3. Bende de var bu rengi ve cok seviyorum =)

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
  4. Rengi cok guzel , ayni anda bir kac canli yer olunca kombinde cok goz yoruyor zaten şık durmuyor. :)

    YanıtlaSil
  5. golden rose'un bu renk ojesi var,ben de beğenyorum özellikle açık ayakkabı ya da sandaletle yakıştırıyorum ama tek sıkıntım çıkarırken oluyor haff bir morartı gbi kalıyor, sanırım çok ovalamadan çıkarmak lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o sorunu ben de yasiyorum ne yazikki koyu ve yogun pigmentli ojelerde cikarirken parmak cevresi mahvoluyo:/

      Sil