21 Mart 2014

Sally Hansen - Airbrush Legs

Merhaba! 
Havaların ısınmasıyla çoğu bayan gibi ben de eteklere elbiselere sarıldım, özlemişim bu havaları :) Fakat bir beyaz tenli olarak kıştan yaza bu geçiş döneminde peynir beyazlığındaki bacaklarımı göstermek istemiyorum. Burda da kurtarıcım olan Sally Hansen'in Airbrush Legs isimli bacak fondoteni devreye giriyor. Bacak fondoteni diye geçse de bacak, kol, boyun gibi bölgelerin hepsinde uygulayabilirsiniz. Bir tek yüz için kullanılmıyor. 
Hadi fotoğraflı incelememize başlayalım :)

sally hansen airbrush legs
Ürün sprey formda, böylece uygulandığında cidden çok doğal bir şekilde dağılıyor. Ben Sally Hansen'in bize uygulamamızı önerdiği şekilde kullanıyorum; şişeyi güzelce çalkalayıp spreyi elime sıkıyorum. Elimdeki ürünü, uygulamak istediğim bölgeye krem sürer gibi uyguluyorum. Bunu yaparken çabuk hareket ediyorum çünkü ürün kurumadan dağıtma işlemini yapmalısınız. Yoksa dalgalı bir görüntü oluşabilir. Uygulama işlemi bittikten sonra, kuruması için 5 dk kadar bekliyorum, ondan sonra giyiniyorum.

Bir kere, ürünü direk bacağıma sıkarak denedim uygulamayı. Fakat böyle doğrudan uygulayınca hem çok daha koyu oldu hem de güzel dağıtamadım. 

Bendeki rengi 'medium glow'. Seride toplam 4 renk var, bu 2. koyuluktaki renk oluyor. Beyaz tenli biri olarak en açık rengi de gayet uyardı ama 1 ton kadar koyulaşma sağlardı. Bu medium rengi ise gerçekten 1 haftalık Bodrum tatili sonrası halini sağlıyor :)

Peki ben nerelere uyguluyorum? Çoğunlukla bacaklarıma, ama boyun bölgemde de denedim birkaç kere gayet başarılıydı. 

Ürünün en güzel özelliği ise kıyafetlere bulaşmıyor olması. Beyaz elbise giyildiği bir gün sürülerek denendi :) 
Çıkarma işlemine gelirsek, tek başına suyla çıkmıyor. (Bu + bir özellik aslında). Duşta sabun ve suyla ovuşturmanız-keselemeniz gerek. 

İçinde güneş ışığında belli olan simler var. Aslında yüz için olan simli fondotenlerden nefret ederim, ama vücudumda (özellikle bacaklarımda) bu parıltıyı sevdim. 

sally hansen bacak spreyi
Bu da kolumdaki before-after fotoğrafım :) Gördüğünüz gibi tek kat uygulamada 3-4 ton daha bronz bir görüntü sağlıyor. Daha koyu bir görüntü istiyorsanız 2. kat uygulamaya açık bir ürün.


sally hansen airbrush legs
Bu da iki kolumun gün ışığındaki farkı. Çok sağlıklı bir bronzluk vermiyor mu sizce de?

* Ürün 75 ml. Sadece bacaklarda kullanıcaksanız 20 kullanımlık falan diye düşünüyorum (Tabiki vücuda ve kullanımınıza göre değişebilcek bir şey 15-25 arası alabilirsiniz)
* Ürünü eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı 1 yıl önce 45-50 lira arasıydı, şu an değişti mi bilmiyorum.

Not: Almadan testerını denemenizi öneririm.

9 yorum:

  1. Merhaba :)
    Bayıldım ürüne :)
    ben her zaman süt beyazıyım ya, hayatta yanmıyorum, bronz halimi de merak ediyorum sahsen alıp deneyebilirim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de zor bronzlasan biriyim, o da ancak 15 gun kadar kaliyo. Yilin geri kalani ben de bembeyazim yani:) tavsiye edebilcegim bi urun denemelisin :)

      Sil
  2. Eskiden bende bronzlasıyım yatıyım güneşin altına feln derdim ama şimdi bembeyaz olmak cok asil geliyo bana:) Gerçi süt beyaz bacaklarla etek giymekte cok fena bi durum oluyo :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi beyazligin da ayri bi cekiciligi durulugu var ama ozellikle yaz donemi yaklasip o esmer insanlari gorunce cok ozeniyorum ben :)

      Sil
  3. Vay gelcekten güzel bir renk olmus. Resimlerde öyle gözüküyor. Bende bir kac tane denemistim ama hep havuc gibi ciktim :( Maalesef cünkü ben günesten zor bronslesiyorum. cok uzun sürüyor ve o burdaki hava da hep güzel olmuyor, vaktim yok filan. Keske o da burda satilsaydi belki havuc gibi cikmazdim :)

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazi markalarinki cok turuncu yapiyor, bu oyle degil dogal bi bronzluk veriyor. Tavsiye ederim :)

      Sil
  4. Sally Hansen bacak spreyigerçekten bir harika. Keşfedenlere cok cok teşekkürler. Bacaklar doğal bir renkle göz alıcı oluyor :)

    YanıtlaSil
  5. Çatlakları kapatır mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bronz tende catlaklar daha az belli olur beyaz tene gore, o yuzden biraz orter ama tamamen kapatamaz tabiki sadece renkli bi sprey :)

      Sil