28 Nisan 2014

Wet n Wild'dan Alınacaklar!


Geçen hafta aldığımız güzel haberi duymayan kaldıysa ona da söyleyelim; kalitesi, uygun fiyatları ve bir çok high end markaya (mac, nars, naked vs) dupe ürünleriyle bilinen Wet n Wild markası Gratis'e geliyor!

Ben de, hem yabancı youtube videolarında gördüğüm hem bloglarda okuduğum kadarıyla hemen hemen kendi alıncak listemi oluşturdum bile :)


Megalast Lipsticks

wet n wild gratis
Blogumu bir süredir takip ediyorsanız mat ruj hastası olduğumu biliyorsunuzdur :)
Bu rujlar da mat-satin yapılı (ki en sevdiğim olur) ve kremsi yapılarıyla ünlüler. İnanılmaz fazla renk seçeneği var (fotoğraftakinden daha fazla). Çok uzun süre dudakta kalmayı idda etseler de birçok blogda kalıcılıklarının o kadar uzun olmadığını okumuştum. Yine de kalite/fiyat oranı oldukça yüksek bir ürün. Özellikle Amerika satış fiyatının 1.99 dolar olduğunu düşünürsek kesinlikle kaçırılmicak kadar başarılılar. Tabi umarım Türkiye'de de uygun fiyatlara satılırılar. 



wet n wild mat ruj
Dudakta duruşları bu şekilde. Harika değil mi!?


Wine Room, Sugar Plum Fairy ve Cherry Bomb'u şimdiden gözüme kestirdim!




Eyeshadow Pallettes 

Aslında Wet n Wild far paleti denilince akla ilk gelen Comfort Zone olur ama ondaki çoğu renk bana hitap etmediği için başka paletleri gözüme kestirdim ben :)

wet n wild far
Knock On Wood isimli bu paletin renkleri tam benlik!


wet n wild the naked truth
The Naked Truth isimli bu far paleti de benim göz makyajımda en çok kullandığım rengin tonlarından oluşuyor; tabiki kahverengi :) Base ve Definer için olan farlar mat, Browbone ve Eyelid içinkiler çok hafif simli ve Crease için ayrılan far da tamamen simli yapıda. Benim için gereken her şey bir palette yani :) Fiyatı da 4 dolar gibi bir şeydi hatırladığım kadarıyla. 

wet n wild far paleti
Bu da renklerin swatchlanmış hali..


Color Icon Blush 

wet n wild dupe allık
Pigmentasyonlarıyla ve 3$'lık fiyatıyla ünlü bu allıkların renklerinin hepsine bayıldım resmen. İlk olarak alıcağım Nars Orgasm'a da dupe olarak gösterilen en baştaki 'Pearlescent Pink' rengi. 


Benim kafaya koyup almayı planladıklarım bu kadar. Sizin önerilerinize de açığım :)
Umarım Gratis, The Balm markasında yaptığı gibi Wet n Wild'ı da uygun fiyatlara bize kavuşturur!

*Fotoğraflar alıntıdır.

14 yorum:

  1. uygun fiyatlara gelirse sırayla bütün far paletlerini, soldan ikinci çok pembe allık hariç diğerlerini ve hoşuma giden birkaç da ruju kesinlikle alacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de oyle planliyorum.. Umarim yurtdisi fiyatlarina alabiliriz :)

      Sil
    2. ben taze taze alışverişimi yaptım kızlar, fiyatlar Amerika'daki kadar olmasa da oldukça uygun. Okumak isterseniz tık tık :) http://pembeyakali.blogspot.com.tr/2014/04/wet-n-wild-sonunda-turkiyede.html

      Sil
    3. Gule gule kullan hepsini :)
      Ben bi kac yere gittim 5 mayistan itibaren satilcagini soylediler :/

      Sil
  2. Rujlar ve far paletleri benimde aklımda. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha neler vardir kimbilir :) gelse de incelesek

      Sil
  3. Ay canım gelmiş su perisinden aldım haberi ve fiyatlar süper rujlar 10 allıklar 12 far paletleride 14-17 ve 19 tl arasında değişiyor bir indirimde tadından yenmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne cabuk, cok sevindim valla :)
      Fiyatlar yurtdisindan yuksek ama yine de fena degilmis kacmaz..

      Sil
    2. Tabii ama dolor fiytını düşününce rujlar 4 küsür oluyor 5 de ona ordan buraya yok+kar koyunca 10 tl bence çok uygun fiyat hala gelmeyen elflerin revlonların 50 liralara satılmasını ( adamlar yüzde yüz kar yetmiş kar yapıyor nerdeyse) düşününce birde yakında onlarda gelirde rahatlarız

      Sil
    3. Tabi canim yine uygun fiyatlar, hele dedigin gibi indirim oldu mu tadindan yenmez :) acaba hangi subelerinde var keske aciklasalar. Ben bi kac yer gezdim stand yoktu mesela..

      Sil
    4. Evet keşke açıklasalar kendi sitesinde bile duyuru yok ben yarın gidicem ama adanaya geldiğini hiç sanmıyorum

      Sil
  4. Bircok yerde standi acmamislar henuz hele bi acilsin indiricem standi :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bagdat caddesindeki 2 gratiste acilmis stand ben yaptim alisverisi:))))) ama farlar kapis kapis gidiyo valla standlar hemen yagmalanmis

      Sil
  5. hepsi birbirinden güzel gözüküyorrr :)

    YanıtlaSil